9 modalități prin care poți purta o helancă

Află cum poți purta cele mai comode și chic piese vestimentare ale iernii!

Oricine a crescut în anii 70, 80 sau 90 își amintește că mama îl totura cu helăncile obligatorii. Acum helăncile sunt din nou la modă și mai chic ca niciodată. Am iertat-o pe mama și le-am îmbrățișat cu dragă inimă.

Iată câteva combinații în care le poți purta:

1. Cu o jachetă de bombardier și blugi skinny

Jachetele bombardier încă sunt la modă și complementează perfect helăncile. Completează ținuta cu niște blugi skinny și niște cizme peste genunchi și vei arăta absolut fabulos.

2. Cu o haină de blană și o fustă mini

Hainele de blană și fustele mini sunt o combinație interesantă. Ca să te asiguri că arăți impecabil, coordonează imprimeurile și culorile.

3. Cu o jachetă de piele și pantaloni cu talie înaltă

Pentru zilele foarte friguroase când preferi să-ți acoperi picioarele, schimbă fusta cu niște pantaloni. Poți păstra dresul pe dedesubt.

4. Cu un trench și niște botine 

Trenchurile sunt ceva clasic și fără vârstă, dar poate arăta destul de modern combinat cu niște botine provocatoare dintr-un material în vogă.

Citește și:   Cum să alegi rujul perfect în funcție de nuanța pielii tale

5. Cu o fustă maxi și niște teniși albi

Această combinație se potrivește oricui.

6. Cu un costum strâmt

Nu numai băieții ar trebui să se distreze purtând costume. Costumele strâmte sunt o alternativă măguitoare pentru fuste și rochii.

7. Cu pantaloni colorați și haine de blană artificială

Această combinație nu este pentru cei slabi de inimă. Sigur că ai putea purta niște pantaloni negri clasici în loc de unii de un roșu strălucitor, dar ai rata tot farmecul ținutei provocatoare.

8. Cu blugi scurtați și cizme până la jumătatea gambei

Porți mai mult blugi și tricouri? Combină o helancă tricotată largă cu niște blugi decupații și niște cizme până la jumătatea gambei.

9. Cu o haină îndrăzneață 

Care e cel mai bun mod de a combate zilele mohorâte de iarnă? Să porți culori provocatoare care înveselesc cele mai cenușii zile. Combină un palton colorat cu o helancă mai neutră.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.