9 lucruri pe care bărbații le observă la FEMEI

Hai să recunoaștem, fetele se pot îndrăgosti extrem de tare de băieți. În speranța de a-și atinge scopurile, acestea pot încerca să își schimbe complet garderoba pentru a fi observate de el sau se pot trezi cu 2 ore mai devreme dimineața pentu a se asigura că o să arate perfect pe parcursul zilei.

Deși unii ar putea susține asta, băieții nu sunt orbi, ei observă cu siguranță micile lucruri pe care le faci pentru ei. Așa că, dacă te temeai că eforturile tale trec neobservate, aruncă o privire pe aceasta listă și vei vedea care sunt lucrurile pe care băieții le observă atunci când le fac fetele.

1. Cum te joci cu copii

Fiind în apropierea copiilor, instinctul tău matern iese la suprafață. Bărbatul tău va observa cu siguranță cât de mult te bucură să fii în jurul copiilor și acest lucru îi va forma o imagine mentală a viitorului său cu tine.

2. Cum arăți dimineața 

Citește și:   10 TRUCURI de stil care te ajută să faci față FRIGULUI

Chiar dacă băieților le place atunci când vă pregătiți și vă aranjați pentru ei, însă se vor îndrăgosti de modul în care arătați dimineața, odihnite, proaspete și complet fără machiaj! Frumusețea naturală este un aspect mereu important.

3. Purtatul hainelor sale

Nimic nu este mai sexy decât o fată care poartă hainele prietenului ei. Băieții vor observa întotdeauna că purtați jachetele lor și vor fi foarte mândri de acest lucru.

4. Pasiunea pentru programele sportive

Dacă ați început brusc să vă interesați despre echipele de fotbal sau despre finaliștii de la tenis, nu trebuie să vă temeți, ei vor observa acest lucru și se vor bucura. Faptul că voi faceți lucruri în afara zonei voastre de confort doar pentru a fi mai aproape de ei, îi va bucura mult.

5. Micile gelozii

Semnele de gelozie sunt chiar plăcute pentru bărbați, atâta timp cât sunt păstrate la un nivel normal și nu întrec limitele.

Citește și:   7 LUCRURI pe care nu ar trebui să i le spui NICIODATĂ unui COPIL

6. Emoțiile la întâlnirea părinților

Este complet normal să ai emoții la întâlnirea cu părinții iubitului tău. Aceasta reacție este normală și băieții o consideră un semn că părerea lor este cu adevărat importantă pentru tine.

7. Ești independentă

A fi îndrăzneață și capabilă să îți iei propriile decizii este un lucru pe care oamenii îl prețuiesc foarte mult. El se va bucura să vadă că prietena lui nu va renunța la gândurile și dorințele ei și nu își va aranja planurile doar în funcție de el.

8. Atunci când depui efort pentru el

Nu, asta nu înseamnă că este permis petreci două ore pentru a te face gata, însă va aprecia că vrei să arăți bine și că încerci mereu să fii aranjată, astfel încât el să fie mereu mândru cu ține la brațul lui.

9. Relația cu prietenii lui

Este foarte rar ca interesele tale să fie aceleași cu cele ale prietenilor lui, însă fiecare tip va dori ca prietena lui să se poată înțelege foarte bine cu amicii săi. Indiferent că este vorba despre o seară de jocuri sau o ieșire la film, va observa întotdeauna modul în care tu interacționezi cu prietenii lui.

Citește și:   10 GREȘELI de STIL care te fac să pari BĂTRÂNĂ

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.