9 lucruri pe care bărbații le iubesc la femei

Multe femei nu își dau seama că bărbații adesea acordă atenție detaliilor. Lucrurile care pot părea minore pentru tine sunt elemente cruciale pentru bărbați, ci schimbă modul în care își percep prietena lor actuală sau viitoare.

Iată ce le place cel mai mult bărbaților la femei:

1. Vă antrenați împreună

Dacă prietenul sau soțul tău este un mare fan al diferitelor tipuri de sport sau doar iubește să petreacă multe ore la sala de sport, ar trebui să încerci să i te alături. În afară de faptul că silueta ta va fi în formă, iubitul tău va putea să știe că împărtășești pasiunea lui și te bucuri la fel de mult cât se bucură și el. În plus, bărbații iubesc când femeile se ocupă de sine și de sănătatea lor.

2. Sprijin și înțelegere

Nu este nimic mai valoros pentru bărbați decât să îi arăți că îl sprijini și îl admiri. Mai ales în situații în care are nevoie de sprijin și înțelegere din partea ta. Poate fi chiar vorba de un meci de fotbal pe care îl vedeți acasă, uneori chiar și cu prietenii săi. Poate fi literalmente orice sport pe care iubitul tău îi place să îl urmărească și să îl susțină. Potrivit psihologilor, dacă îi arăți unui bărbat înțelegere în timpul unui meci important este foarte important pentru un el.

Citește și:   10 GREȘELI de STIL care te fac să pari BĂTRÂNĂ

3. Stilul tău de îmbrăcăminte

Hainele care sunt confortabile pentru femei nu vor fi considerate ca fiind atractive pentru bărbați. Bărbații acordă o atenție deosebită în special femeilor și modului în care acestea își pun în evidență avantajele și formele. Prin urmare, hainele foarte largi, șifonate, sau rupte, nu sunt bune de purtat în prezența unui bărbat.

4. Să vă distrați împreună

Dacă prietenul sau soțul tău este un mare fan al jocurilor video, merită din când în când să iei un joystick și să i te alături lui în joc. Așa cum am menționat mai sus despre urmărirea unui meci de fotbal împreună, același lucru se aplică și aici: bărbatul apreciază cu adevărat devotamentul femeii și timpul petrecut împreună făcând astfel de lucruri. Deși cu siguranță știe că nu ești un mare fan al jocurilor video sau al fotbalului, acesta va recunoaște efortul tău și va face aceleași eforturi pentru tine, pe viitor.

Citește și:   De ce e mai bine să te căsătorești după 30 de ani

5. Mersul desculță

În general, bărbații consideră că mersul în picioarele goale este foarte atrăgător. Pentru ei, este o manifestare a senzualității. În plus, ceea ce este dovedit științific, mersul fără încălțăminte este foarte sănătos pentru, deoarece te ajută să te relaxezi și să te odihnești după o zi grea la serviciu sau la școală.

6. Aspectul tău natural

Este un adevăr comun că bărbații, în general, apreciază aspectul și comportamentul natural al femeilor și frumusețea naturală.

7. Vă relaxați împreună

Timpul petrecut împreună cu iubitul tău este o modalitate excelentă de a face legătura voastră mai puternică. Bărbații iubesc când o femeie își pune capul cu grijă pe genunchii săi și adoarme în această poziție. Aceasta înseamnă că o femeie are încredere în bărbatul ei, ceea ce face ca legătura între cei doi să fie și mai puternică.

8. Îl asculți cu atenție

Majoritatea bărbaților apreciază o bună capacitate a femeilor de a-i asculta cu atenție. Problemele voastre pot fi rezolvate doar dacă le discutați. Însă femeile au tendința să vorbească mai mult decât e nevoie. Așa că ascultă-l cu răbdare și pe partenerul tău.

Citește și:   6 lucruri care afectează sănătatea copiilor

9. Încrederea de sine

O femeie trebuie să-și știe valoarea ei. Nu ar trebui deci să te simți stânjenită de complexele tale. Bărbații oricum vor observa acest lucru. Trebuie să îți dai seama că ești frumoasă așa cum ești și merită să fii respectată. E vorba de a fi fericită cu tine însuți.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.