9 lucruri care fac un bărbat să fie mai atrăgător pentru femei

Omul ideal, cu un corp de urs, înțelepciunea unui bătrân și spiritual unui războinic există numai pe rețelele de socializare. Fiecare femeie are propriile criterii pentru a defini ce este atractivitatea. Iată câteva lucruri care sunt însă considerate atractive de obicei, după cum arată studiile științifice:

1. Sprâncene dese și bărbie pătrată

Sprâncenele dese și bărbia pătrată sunt semne obișnuite de masculinitate. Femeile aleg acest tip de bărbați când vine vorba de relații pe termen lung. Să sperăm însă că asta nu înseamnă că o să apară moda vopsirii sprâncenelor la bărbați.

2. Barba

Într-un studiu, femeile au fost puse să aleagă cine le place mai mult – un bărbat proaspăt ras, unul cu puțină barbă, unul cu barbă aspră, care apare după cea de-a zecea zi și unul cu o barbă serioasă. Cele mai multe l-au ales pe al treilea, deoarece barba aspră este asociată cu maturitatea și masculinitatea.

3. Cicatricile

În cadrul unui studiu, femeile care au participat au spus că bărbații care au cicatrice sunt mai atrăgători, pentru că sugrează probabil că au trecut prin niște pericole și au supraviețuit.

Citește și:   11 indicii care te ajută să faci diferența între machiajul originalși cel contrafăcut

4. Un zâmbet umil

Bărbați, dacă vreți să fiți mai atrăgători, zâmbiți modest. E mai bine să existe o urmă de rușine pe fața voastră, nu mândrie.

5. Vârsta

Dacă o femeie trebuie să aleagă între un băiat drăguț și un bărbat mai în vârstă, îl va alege pe cel de-al doilea. La urma urmei, odată cu vârsta se presupune că vine și încrederea în sine, stabilitatea, independența. De asemenea, fertilitatea bărbaților nu descrește odată cu vârsta (deși aici mai depinde și stilul lor de viață), așa că alegerea unui partener mai în vârstă nu implică riscuri.

6. Cumpătarea

A-ți vinde casa pentru a cumpăra o mare de flori este un gest incredibil de frumos, dar femeile nu îl vor aprecia prea mult. Femeile sunt atrase de bărbații care știu să economisească bani, deoarece dovedesc să au auto-control.

7. Animalele de companie

Dacă un bărbat are un animal de companie, înseamnă că nu poate să aibă grijă numai de el, ci și de femeie și copil. Asta ori faptul că, dacă ai un animal de companie, ești o persoană foarte bună.

Citește și:   10 lucruri pe care nu trebuie să le schimbi pentru partener

8. Haine de culoare roșie

Repetăm – cercetările științifice au descoperit că un bărbat îmbrăcat în roșu e mult mai interesant pentru femei. Această regulă funcționează însă în ambele sensuri – și femeile îmbrăcate în roșu sunt atrăgătoare.

9. Cântatul la un instrument muzical

S-a făcut un experiment în care un bărbat a cerut numărul de telefon unor femei diferite, venind cu o chitară, cu o geantă sport și cu mâna goală. Mai mult de 35% dintre femei i-au dat numărul de telefon atunci când a venit cu chitara. Ccând a venit cu mâna goală, 14% i-au dat numărul, iar când a venit cu o geantă sport, doar 9%.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.