8 diferențe dintre femeile singure și cele căsătorite

Orice fată își dorește să-l găsească pe Prințul din povești, să se îndrăgostească și să traiască fericiți până la adânci bătrâneți.  Cu toate acestea, viața unei femei se schimbă radical după căsătorie.

1. Programul obișnuit ți se va schimba

În momentul în care îți întemeiezi o familie, programul tău va suferi anumite schimbări. Dacă înainte la ora 22:00 te pregăteai să ieși împreună cu prietenele în oraș, dupa ce ve avea propria familie, la acea oră altul va fi programul tău. La acea oră deja vei dormi, obosită dupa o zi lungă în care ai avut grijă de copil și de casă.

2. Întrebările de la rude și prieteni

Presiunile venite din partea celor din jur sunt destul de apăsătoare. Dacă ești singură, cu toții te vor întreba când ai de gând să-ți faci un iubit. Dupa ce începi o relație, întrebările vor fi despre data nunții, iar după nuntă cu toții se vor aștepta la o sarcină. Nu îi vei putea mulțumi niciodată pe toți.

Citește și:   10 diferențe mari între bărbați și femei

3. Cina

Atunci când trăiești de una singură, mesele nu sunt mereu o prioritate. Te mulțumești cu ceea ce găsești în frigider și chiar te bucuri de faptul că nu ai avut o cină prea plină, pentru că oricum ai vrea să dai jos câteva kg. Dacă ești măritată, lucrurile se schimbă. Mesele trebuie să fie cât mai bogate, pentru ca restul familiei să nu se plângă.

4. Numele

După căsătorie, numele ți se va schimba și va trebui să te obișnuiești cu asta. Cu toate acestea, există și cazuri în care femeile aleg să își păstreze în continuare numele.

5. Cele mai vizitate site-uri

Dacă ești singură, cu siguranță îți petreci cel mai mult timp pe site-uri de shopping, muzică sau pe cele cu filme. Ai foarte mult timp liber, așa că petreci cât timp vrei tu pe internet. În momentul în care ai o familie, trebuie să fii cât mai informată despre subiecte precum gastronomia. Interesele tale se vor schimba radical și nu vei mai avea la fel de mult timp pentru propriile pasiuni.

Citește și:   10 lucruri pe care o FEMEIE care se RESPECTĂ nu le face

6. Familia se mărește

Sărbătorile s-ar putea să îți dea câteva bătăi de cap. Dacă până acum erai obișnuită să cumperi doar 2-3 cadouri pentru părinți, dupa ce hotărăști să te căsătorești și să-ți mărești familia, va trebui să faci economii, deoarece cadourile se vor dubla.

7. Ajutorul

Părinții sunt în general cei care te ajută atunci când ești singură și ai o problemă. Asta până te căsătorești. Soțul va fi cel care va trebui să rezolve anumite probleme și să-ți fie alături în fiecare clipă grea.

8. Casă dulce casă

Pentru cele singure, casa este cea în care se află părinții. După căsătorie, vei spune „acasă” locului în care se află soțul tău.
Schimbările pot fi destul de drastice, astfel că trebuie să te gândești de două ori înainte de a face o alegere.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.