Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 TRĂSĂTURI pe care să le cauți la SOȚUL tău – Andreea Bănică

8 TRĂSĂTURI pe care să le cauți la SOȚUL tău

Cum ți-ai descrie soțul tău ideal? Te-ai gândit probabil de atâtea ori și ți-ai imaginat viața împreună cu bărbatul perfect, fericită cu o casă mare, grădină cu flori și niște copii zâmbitori. Ei bine, sună ca un basm, nu-i așa? Mai ales dacă partenerul tău are trăsături ca inteligența, atractivitatea, simțul umorului și așa mai departe… Femeile pot avea multe așteptări! Dar există 8 trăsături pe care ar trebui să le cauți la soțul tău dacă vrei o căsnicie armonioasă:

1. Aspect

Cercetătorii de la Universitatea din Tennessee au dovedit că atunci când există o diferență de greutate între o femeie și un bărbat, atunci căsătoria are o șansă mai mare de a avea succes. De asemenea, femeile ar trebui să fie într-o formă mai bună. Nu înseamnă că ar trebui să arăți ca Bar Refaeli sau Mila Kunis și te lupți să fii din ce în ce mai slabă. Cercetătorii subliniază faptul că succesul unei relații poate fi influențat de factori diferiți și totuși, diferența de greutate poate avea uneori importanță.

2. Simțul umorului

Citește și:   10 remedii pentru a scăpa de celulită

Potrivit lui Christopher J. Wilbur și Lorne Campbell, cercetători renumiți, femeile tind să fie mai interesate de opțiunea de „simț al umorului” în timp ce navighează pe Internet, în special pe site-urile de dating. Se pare că găsesc bărbații cu un simț al umorului chiar mai atrăgători decât ceilalți. Cu toate acestea, simțul umorului este o chestiune subiectivă și depinde de gustul personal, deci este necesar să cauți un tip ale cărui glume nu sunt enervante pentru tine, ci amuzante.

3. Inteligență

Este normal să existe oameni mai mult sau mai puțin inteligenți, dar, potrivit cercetătorilor finlandezi, femeile ar trebui să opteze pentru cei mai inteligenți pentru a avea o căsnicie fericită. De ce? Se pare că partenerii inteligenți sunt mai puțin predispuși să-și trădeze partenerele! Problema financiară pare, de asemenea, să conteze că, la urma urmei, cei mai inteligenți sunt, de asemenea, mult mai creativi și sunt capabili să câștige o sumă mai mare de bani.

4. Sprijin

Cu siguranță vrei să ai alături pe cineva care să te sprijine zi de zi. Unul dintre profesorii de la Universitatea din California, Shelly Gable a descoperit că bărbații care își susțin mereu partenerele, la bine sau la rău, sunt cei mai doriți. Trebuie să fii atentă ca partenerul tău să nu se simtă ofensat atunci când tu ai mai mult succes decât el.

Citește și:   Ce fel de soție ești în funcție de zodie

5. Te încurajează să evoluezi în carieră

Evită un partener care să te trateze doar ca pe o gospodină. O femeie modernă dorește să fie o soție și o mamă bună, dar visează și la un loc de muncă de succes care să o facă să se simtă apreciată. Un bărbat care nu acceptă că dezvoltarea ta profesională este importantă, nu va fi un soț bun.

6. Bani – cu adevărat importanți?

Femeile visează adesea la un bărbat bogat și ingenios. Cu toate acestea, atunci când încep relația, se dovedește că bogăția nu este cel mai important factor. Potrivit oamenilor de știință de la Universitatea Brigham Young, relațiile care nu sunt dominate de chestiuni financiare și conversații despre bani, au mai multe șanse să reușească. Alege-ți un soț a cărui prioritate să nu fie banii! Dacă nu este ghidat de ambiția de a se îmbogăți va fi un om mai sensibil și mai atent la lucrurile mărunte care te fac fericită zi de zi.

Citește și:   7 lucruri pe care o femeie DEȘTEAPTĂ nu le face în DRAGOSTE

7. Copilărie fericită

Copilăria poate influența tot parcursul vieții unui om. Astfel, dacă bărbatul pe care îl vrei ca soț, a avut o copilărie fericită, ca și adult va fi mai relaxat și mai fericit, deci și relația voastră va fi una mai armonioasă.

8. Emoțiile – și le arată sau nu?

Majoritatea femeilor spun că doresc un bărbat curajos, puternic și neînfricat care le va proteja de orice pericol. E adevărat, dar ca femeie ești, de asemenea, empatică și ții cont de emoțiile altora. Ce spun cercetătorii despre asta? Dr. John Gottman, profesor american, a descoperit că cuplurile în care bărbații sunt receptivi și își pot arăta emoțiile, în loc să le ascundă, au mai multe șanse să fie fericite și un risc mai scăzut de separare.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.