8 lucruri pe care să nu le accepți de la un BĂRBAT

De la iubire până la obsesie nu este decât un pas. Uneori, fiind îndrăgostiți, oamenii nu-și dau seama de adevăratele scopuri ale partenerilor, găsindu-le scuza că îi iubesc prea mult. De fapt, este vorba de cu totul alte scopuri.

Iată o listă cu 8 lucruri care ți-ar putea da de gândit:

1. Îți urmărește locația

Sub scuza faptului că se îngrijorează pentru tine, partenerul te roagă să îi permiți să se conecteze la serviciul de urmărire a locației tale. Având încredere în ce spune, accepți. Într-o astfel de situație trebuie să știi că partenerul tău nu are suficientă încredere în tine și că dorește să te aibă sub control.

2. Justifică agresivitatea cu dragostea exagerată

Dragostea ar trebui să facă orice persoană mai bună. Agresivitatea nu este o soluție, în niciun caz și, cu siguranță, nu este vreo dovadă de iubire. De fapt, este vorba de dorința de superioritate. Persoanele care apelează la acest lucru sunt, în general, extrem de geloase. Dacă partenerul tău alege să se comporte în acest fel, este cazul să te îndepărtezi.

Citește și:   10 trucuri de frumusețe pe care femeile le aplică dintotdeauna

3. Nu poate trăi fără tine

Dacă partenerul tău nu se poate dezlipi de tine și se arată înspăimântat de o viață în care tu sa nu mai fii, ar trebui să-ți pui câteva semne de întrebare. Totul poate să fie o formă de șantaj. Fiecare om trebuie să aibă parte de spațiu personal.

4. Îți face multe cadouri

Cadourile sunt un prilej de bucurie și oricine ar trebui să se simtă apreciat atunci când primește mici atenții. Însă, atunci când totul ajunge la alt nivel, iar cadourile apar mult prea des, înseamnă că ceva ciudat se petrece. Partenerul tău, fie încearcă să te șantajeze, fie se implică prea mult în gusturile tale.

5. Face planuri pentru amândoi

Planurile trebuie făcute în 2. Persoanele care aleg să ia decizii în locul ambilor parteneri, au mania controlului și doresc să-l limiteze pe cel de lângă ele. Oamenii sunt diferiți, așa că fiecare are propriul său plan. Pentru unii contează mai mult cariera, pentru alții familia.

Citește și:   13 trucuri de FRUMUSEȚE care fac viața femeilor mult mai UȘOARĂ

6. Îți face complimente exagerate

Complimentele ilustrează iubirea și aprecierea. Totuși, atunci când vine vorba de comparații măgulitoare, nu există nicio îndoială- partenerul tău are anumite scopuri ascunse.

7. Încearcă să te educe

Dacă cineva te iubește, atunci va încerca să te accepte așa cum ești sau îți va da anumite sfaturi prietenești. Atunci când partenerul începe să te jignească și să te desconsidere, înseamnă că nu există nicio urmă de iubire. O relație serioasă este formată din 2 adulți, care ar trebui să se comporte matur. Glumele proaste și pedepsele în momentele de eșec, nu sunt la locul lor.

8. Te face să te simți prost

Nu există relație fără certuri. Oamenii care au această tendință de a controla și manipula, aleg să facă tot felul de gesturi drăguțe după conflict. Vin cu buchete mari de flori, își cer scuze, fac complimente, totul pentru ca greșeala lor să fie uitată, iar tu să te simți cel vinovat din relație.

Citește și:   6 reguli de BUNE MANIERE pe care le încalci fără să știi

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.