8 motive reale pentru care bărbații preferă femeile plinuțe

Atunci când vine vorba de întâlniri, bărbații optează în general pentru femeile mai plinuțe. Se pare că e mai bine să te întâlnești cu o femeie care are forme sau care e mai plinuță decât cu una slabă. Bărbații din India cred că fetele plinuțe sunt atractive, bune la inimă, relaxate și prietenoase. Ele au un chip frumos și au simțul umorului, lucruri care îi înnebunește pe bărbați.

Mai mult decât atât, sunt niște tovarășe de masă excelente, plus că sunt foarte creative când vine vorba de stil.

Iată de ce le plac bărbaților femeile plinuțe:

1. Pentru că au forme

Femeile plinuțe au forme și știu cum să și le scoată în evidență, iar acest lucru le place tare mult bărbaților.

2. Arată mai tinere

Bărbaților le mai plac femeile cu forme pentru că, în general, arată mai tinere. E adevărat, grăsimea aceea în plus netezește ridurile, doamnelor!

3. Au un fund grozav

Citește și:   10 reguli de îngrijire pe care nu trebuie să le respecți

Fetele plinuțe au niște posterioare grozave – ca și Kim Kardashian, de pildă. Să se întâlnească cu o fată la fel de atrăgătoare precum Kim este visul oricărui bărbat.

4. Au trăsături mai frumoase

Bărbații consideră că femeile plinuțe sunt mai atrăgătoare deoarece au trăsături mai frumoase. Cui i-ar plăcea niște obraji supți sau o fată fără forme?

5. E un semn de fertilitate

Un alt motiv principal pentru care bărbaților le plac femeile cu forme este, de fapt, biologic și subconștient. Bărbații asociază șoldurile late și sânii mari cu fertilitatea; mereu au făcut-o. Chiar dacă nu sunt pregătiți să aibă copii, faptul că pari fertilă îi face să vrea să se cupleze cu tine.

6. Reprezintă frumusețea clasică

Toate tablourile și sculpturile clasice vechi înfățișau femei cu forme. Din Grecia Antică și până în Renaștere, femeile care aveau coapse mari, cu celulită, și brațe durdulii erau considerate frumoase. Există câteva motive pentru asta. Exceptând ideea fertilității (deja discutată), se știe că femeile care au forme sunt bine hrănite.

Citește și:   8 secrete ca să arăți sexi în timp ce ești gravidă

7. Simțul stilului

Deși pe podiumurile de modă prezintă numai fetele slabe, fetele mai plinuțe au însă un stil perfect, deoarece ele au forme, făcând astfel ca orice ținută să fie atrăgătoare și senzuală.

8. E grozav să mănânci alături de ele

Fetele plinuțe mănâncă. Iubitorilor de mâncare le place să se întâlnească cu astfel de fete pentru că acestea nu fac nazuri când vine vorba de alimentație.

Nu numai bărbații găsesc că o femeie cu forme este atractivă. Și femeile pot ajunge să se întâlnească cu parteneri mai plinuți.  Gusturile femeilor sunt la fel de diverse și neconvenționale ca ale bărbaților.

Poate că bărbații cu un corp lucrat se simt dezavntajați, dar adevărul e că, după cum e și cazul femeilor, cea mai atrăgătoare trăsătură este încrederea. Orice altceva vine pe locul doi. Poți să fii extraordinar de frumos, cu un corp atrăgător și o mulțime de bani – dacă nu ai o stimă de sine bună nu îți vei face o prietenă. Te vei strădui să fii masculul alfa ca să acoperi faptul că ești singur și disperat.

Citește și:   12 trucuri de frumusețe care fac viața de femeie mai ușoară

Cei mai plinuți pot fi însă foarte puternici și muncitori. Ei știau încă din liceu că nu au șanse să fie cu fetele populare, așa că a trebuit să învețe și să muncească din greu și să nu se lase afectați de nimic.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.