8 lucruri surprinzătoare pe care bărbații le consideră atrăgătoare

Te-ai întrebat vreodată care sunt lucrurile care îi atrag pe bărbați la o femeie? S-ar putea să fii surprinsă de răspunsurile lor!

Ne-am obișnuit să credem că bărbaților le plac femeile care arată bine. Nu e numai asta! De fapt, lucrurile care le plac bărbaților nu au de-a face cu un corp excepțional sau cu lenjeria intimă.
Iată nște lucruri surprinzătoare de care sunt atrași bărbații:

1. Întinderea de dimineață

Sigur că bărbaților le plac fustele scurte și tocurile înalte, dar să vadă o femeie acasă poate fi mult mai sexy. Le place să le vadă fetele coborând din pat și întinzându-se când poartă doar lenjeria intimă.

2. Părul răvășit

Poți petrece mult timp aranjându-te, dar ei tot vor plăcea femeile care își poartă părul natural.

3. Picioarele goale

Pentru cei mai mulți dintre bărbați, picioarele goale ale unei fete sunt incredibil de sexy.

4. Lipsa machiajului

Majoritatea bărbaților preferă femeile cu machiaj natural sau pe cele nemachiate pentru că le place naturalețea și pentru că nu prea îi atrage ideea de a săruta pe cineva și să fie mânjiți cu ruj.

Citește și:   Cum arată frumusețea în toate colțurile lumii

5. Fustele lungi

Sunt la fel de sexy ca o fustă scurtă, pentru că sunt ca un secret care așteaptă să fie descoperit.

6. Ridurile

Femeile sunt deranjate de riduri mai mult decât bărbații. Majoritatea bărbaților găsesc că ridurile de pe fața unei femei sunt extrem de atractive. La urma urmei, ele sunt semne ale experienței și maturității.

8. Pofta de mâncare

Femeile foarte preocupate de dieta lor nu atrag bărbații. Pofta de mâncare și curajul de a mânca orice în fața unui bărbat indică încredere de sine și indiferență față de părerea celorlalți. Extremele sunt totuși periculoase, așa că nu mânca prea mult la prima întâlnire.

7. Ochelarii

Dacă a purta ochelari era o tortură în adolescența timpurie, în viața de adult aceștia sunt un accesoriu care produce chiar efectul opus, făcând femeile să pară atrăgătoare și sexy. De fapt, femeile care poartă ochelari sunt observate de bărbați mai repede decât cele care nu. Ochelarii intrigă și fac femeile să pară neajutorate sau, dimpotrivă, încrezătoare și independente.

Citește și:   Topul celor mai frumoase femei în funcție de zodie

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.