10 imagini emoționante care arată ce înseamnă adevărata dragoste

Philippa Rice este o artistă foarte talentată care creează imagini frumoase ce înfățișează bucuria de a trăi cu cineva pe care îl iubești. Rice depășește lucrurile obișnuite, precum inimioarele și trandafirii, arătând în schimb modurile obișnuite prin care ne manifestăm dragostea – fie că e vorba de rutina de dimineață, de îmbrățișări și alinturi sau de încheierea zilei unul în brațele celuilalt.

Sigur te vei îndrăgosti de aceste ilustrații:

1.  Îmbrățișările spontane din timpul nopții

„Suntem cu toții puțin ciudați. Și viața este puțin ciudată. Iar când întâlnim pe cineva a cărui ciudățenie este compatibilă cu a noastră, creem cu el o conexiune și o ciudățenie mutual satisfăcătoare pe care o numim dragoste. Dragoste adevărată.” (Robert Fulghum)

„Nu iubești pe cineva pentru că este perfect, îl iubești în ciuda faptului că nu este.” (Jodi Picoult)

2. Momentele în care vă spălați amândoi pe dinți

3. Până și cumpărăturile pentru casă sunt ceva plăcut

„Te iubesc fără să știu cum sau când sau de unde. Te iubesc pur și simplu, fără complexități sau mândrie; te iubesc pentru că nu știu altă cale…” (Pablo Neruda)

4. Știți întodeauna ce să spuneți pentru a vă simți mai bine

„Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt eu când sunt în preajma ta.” (Roy Croft)

„Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun.” (Paulo Coelho)

5. Vă țineți de mână chiar și atunci când sunteți puțin triști

„Pentru a înțelege iubirea, trebuie în primul rând să fiți plini de iubire.” (Osho)

„Să fii iubit de cineva îți dă putere, iar să iubești pe cineva îți dă curaj.” (Lao Tzu)

6. Vă distrați de minune atunci când gătiți împreună

Citește și:   10 greșeli de bune maniere pe care nu ar trebui să le mai faci niciodată

7. Vă place la nebunie să stați și să povestiți

„Pentru noi doi, acasă nu este un loc. Este o persoană. Și suntem în sfârșit acasă.” (Stephanie Perkins)

„Nu e nevoie de motive pentru a iubi.” (Paulo Coelho)

8. Vă relaxați atunci când găsiți cel mai comod mod de a sta pe canapea

„Îți dai seama că te-ai îndrăgostit dacă nu mai vrei să adormi pentru că realitatea este în sfârșit mai bună decât visele tale.” (Dr. Seuss)

În iubire ne gustăm, ne savurăm pe noi înșine, ne încântăm cu voluptățile tremurului nostru erotic, din acest motiv, iubirea este cu atât mai intensă și mai profundă cu cât distanța de persoana iubită e mai mare.” (Emil Cioran)

9. Vă simțiți foarte bine împreună

„Când iubești profund, găsești întotdeauna ceva nou în persoana iubită.” (Blaise Pascal)

„A iubi nu înseamnă a ne privi unul pe celălalt, ci a privi amândoi în aceeași direcție.” (Antoine de Saint-Exupery)

„A iubi înseamnă să te angajezi fără garanţie, să te dăruieşti în totalitate în speranţa că iubirea ta va produce iubire în persoana iubită.” (Erich Fromm)

„Te iubesc pentru că mă iubeşti: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru că te iubesc, şi nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc: aci începe iubirea. Îţi mulţumesc din suflet că te iubesc: acesta e cântecul iubirii.” (Liviu Rebreanu)

10. Sunteți gata să descoperiți toată lumea împreună

Citește și:   6 greșeli pe care să nu le faci într-o relație

“Când iubești, descoperi în tine o nebănuită bogăție de tandrețe și duioșie și nici nu-ți vine să crezi că ești în stare de o astfel de dragoste.” (A. P.Cehov)

“Acolo unde domnește iubirea și imposibilul poate fi atins,” (Proverb indian)

Citește și: 7 semne că sunteți suflete pereche

Dacă spui „suflet pereche” într-un grup de oameni, mulți își vor da ochii peste cap. Ideea că există o persoană magică pentru tine de care te vei îndrăgosti instantaneu este pur și simplu nerealistă. Există însă persoane pe care le cunoști instinctiv, cu care te conectezi și care îți permite să crești.

E ușor să te înțeșegi bine cu cineva. A „semăna” cu ea în sensul cel mai profund e însă mai dificil. Atunci când reușiți să vă sincronizați complet, înseamnă că ți-ai găsit sufletul pereche și ai noroc, pentru că asta nu se întâmplă de multe ori în viață. Iată câteva semne care ar putea sugera că ți-ai găsit sufletul pereche:

1. Sufletul pereche nu este jumătatea ta

Sufletul pereche, partenerul, destinul sau jumătatea ta nu sunt același lucru. Poate fi vorba de un prieten, de cineva din familie, de un iubit sau pur și simplu de un cunoscut. Uneori îți dai seama că cineva e pe aceeași lungime de undă cu tine atunci când râdeți la aceeași scenă dintr-un film.

2. Simți că vă cunoașteți de o mie de ani

Poate că principalul indiciu al unui suflet pereche este sentimentul că vă cunoașteți de o mie de ani. Uneori ți se întâmplă asta cu o persoană care e de două ori mai mare ca tine, de altă naționalitate, de altă religie, dar care pur și simplu te înțelege – în sensul cel mai profund al cuvântului. Vechea zicală „când știi, știi” e adevărată atunci când se aplică unei legături cu sufletul tău pereche. Nu îți pui întrebări – simți că ai întâlnit pe cineva special pentru tine

Citește și:   Lecție impresionantă de viață de la un tânăr de 24 de ani

3. Aveți aceleași valori

Poate că aveți (și e, evident, absolut normal să se întâmple asta) gusturi diferite în materie de haine, mâncare și alte detalii, dar când vine vorba de chestiuni morale, valori și expresii emoționale, acestea seamănă. Aveți același sistem de valori și aceeași percepție asupra lumii în general.

4. „Legea oglinzii”

Dacă analizăm totul din alt punct de vedere, un suflete pereche e ca propria ta imagine reflectată. Îl înțelegi deoarece îl privești ca și cum te-ai privi pe tine în oglindă. Vorbim de interior, desigur, nu de aspectul fizic. Acest lucru e cunoscut ca „legea oglinzii”.

5. Creați ceva împreună

Coneziunea se extinde și valorile similare au un mare potențial de a se transforma în ceva creativ, ceva de care să vă ocupați împreună. Poate fi orice – începeți printr-o mică aventură și continuați făcând planuri de a cuceri lumea.

6. Nu sunteți obligați să vă schimbați unul pe celălalt.

Semănați între voi. Dacă partenerul încearcă să te schimbe, înseamnă că are alte valori, o altă percepție asupra vieții, alte planuri – prin urmare, nu e imaginea ta în oglindă, nu e sufletul tău pereche.

7. Chimia fizică e palpabilă

Electricitatea nu apare numai la nivel sexual, ci și atunci când îți iei sufletul pereche de mână, chiar și la mulți ani după relație.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.