Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 gesturi care te fac să fii popular – Andreea Bănică

8 gesturi care te fac să fii popular

Ai vreun prieten sau vreo prietenă care se bucură de admirația, respectul și invidia tuturor? Probabil că persoana respectivă este prietenoasă, binevoitoare, cu o voință care poate muta munții din loc și știe cum să se descurce cu orice problemă.

Iată ce ar trebui să știi dacă vrei să fii și tu o persoană populară:

1. Să vorbești frumos  despre ceilalți

În serialele populare, multe personaje sunt egoiste, sarcastice și cinice. E foarte interesant să le urmărești la televizor, dar câți prieteni poate avea o persoană care e așa în viața reală? Câți oameni ar atrage? Încearcă să fii blând/ă cu ceilalți.

2. Încrederea

Ți-e greu să recunoști că ești talentat și atrăgător? Poate că îți e greu să faci asta atunci când cineva îți minimalizează meritele, talentele și felul în care arăți. Sigur, nu ai făcut nimic special pentru a avea ochii aceia frumoși, dar asta nu înseamnă că nu poți accepta sau că nu te poți bucura de complimente.

Citește și:   Cum evităm cele mai mari greșeli de MACHIAJ


3. Optimismul

Într-o zi, un psiholog i-a cerut pacientului să examineze camera, să rețină obiectele maro, iar apoi să închidă ochii, să se concentreze și… să încerce să-și amintească obiectele albastre. Pacientul nu și-a putut aminti niciunul, deoarece el încercase să le țină minte numai pe cele maro. Când a deschis ochii, a observat că albastre erau cămașa doctorului, vaza de pe masă și multe alte lucruri. Fii mereu atent/ă la ce se întâmplă în jurul tău și încearcă să observi și aspectele pozitive, nu numai pe cele negative.

4. Grija

Empatia este o calitate foarte importantă și destul de rar întâlnită. Nu mulți sunt cei care sunt gata să ofere o vorbă bună unui prieten aflat într-un moment dificil. Dacă vrei să fii o persoană cu adevărat importantă în viața cuiva – ai grijă de el / ea.

5. Capacitatea de a uni oamenii

Capacitatea liderilor de a-i uni pe oameni nu e un talent înnăscut, ci e un efect al atitudinii potrivite față de celălalt. Oamenii te vor urma numai atunci când te vor vedea ca pe un coleg sau partener, care îi respectă și le respectă convingerile.

Citește și:   10 lucruri pe care le fac cuplurile fericite înainte să se culce

6. Cultivarea talentelor

Unul dintre secretele oamenilor de succes e că aceștia își dezvoltă constant abilitățile și învață lucruri noi. Ei sunt interesanți deoarece te inspiră să lucrezi la tine, pentru a deveni o persoană mai bună. Dezvoltarea personalității este un proces neîntrerupt care durează o viață întreagă. Nu deveni delăsător  și nu pierde timpul.


7. Crearea unei atmosfere plăcute în jurul tău

Persoanele de succes, iubite de toată lumea, creează în jurul lor o atmosferă unică, în care toată lumea se simte bine. Ei sunt bineveniți oriunde, oricând.

8. Perseverența

Dacă vrei să devii o persoană populară, trebuie să fii pregătit/ă să acționezi, pentru că nu se va întâmpla de la sine. Vorbește cu oamenii, află ce le place, ce îi interesează.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.