7 trucuri de frumusețe pe care e nevoie să le știi

Ești mereu pe fugă? Atunci aceste trucuri sunt fix ce îți trebuie pentru a fi mereu frumoasă și îngrijită!

Viaţa în secolul 21 nu e uşoară, mai ales că toată lumea e mereu pe fugă. Iată câteva sfaturi utile care te vor ajuta să ai un ritual de frumuseţe mai rapid şi mai eficient ca niciodată:

1. Sprâncenele ideale

Pentru a avea nişte sprâncene ideale, trebuie mai întâi să le perii cu grijă, apoi să le conturezi și apoi să le colorezi. Dacă vrei o privire mai luminoasă, aplică niște highlighter chiar sub sprâncene.

2. Buze senzuale

Ai nevoie doar de 15 secunde pentru nște buze care să pară mai pline. Aplică rujul tău obișnuit, apoi folosește un creion de buze mai deschis pentru a colora partea centrală a buzelor. Cu o pensulă, împrăștie de la stânga la dreapta și uniformizează marginile. Aplică puțin luciu de buze și gata!

3. Fard de pleoape

De dimineață, spală tenul, fiind foarte atentă la pleoape. Aplică o bază pentru fond de ten ca să eviți petele și imperfecțiunile. Pentru o culoare mai profundă, aplică un creion de ochi deschis întâi.

Citește și:   Cel mai bun MACHIAJ în funcție de ZODIE

4. Doi în unu

Dacă nu ai un dermatograf sau un fard de pleoape la îndemână, rimelul te poate ajuta. Cu ajutorul unei pensule subțiri, aplică rimel de-a lungul pleoapei superioare.

5. Minimalism

Pentru cele care sunt în mare întârziere – uită-te în sus și aplică dermatograful chiar peste linia superioară a genelor. Ochii tăi vor părea mai mari, iar genele mai pufoase. Vei arăta grozav fără prea mult machiaj.

6. Părul

Dacă ești o femeie de afaceri nu înseamnă că nu ai voie să porți coafuri creative. Încearcă unele care îți vor accentua și atitudinea de afaceristă și frumusețea specială a părului. Dacă trebuie să arăți mai naturală, ai nevoie doar de câteva minute pentru a-ți despleti părul.

7. Readu-ți rimelul vechi la viață

Produsele de machiaj pentru ochi durează cam 3-6 luni, dar dacă vrei să prelungești termenul, există câteva trucuri care te pot ajuta. Dacă îți apar iritații, nu mai folosi însă rimelul vechi. Pentru a-l readuce la viață, pune câteva picături de ochi în tub, pompează și amestecă bine. Poți încerca și să pui tubul într-o cană plină cu apă fierbinte.

Citește și:   7 trucuri de frumusețe care te vor face să arăți ca o vedetă de la hollywood

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.