7 trucuri care te vor ajuta să ai PICIOARE SUBȚIRI

Vrei să ai niște picioare mai subțiri? Dacă da, iată câteva moduri prin care poți să slăbești, să-ți construiești masă musculară și să ai niște picioare mai subțiri – din păcate, nu poți să slăbești numai într-un singur loc, va trebui să să dai jos câte ceva de peste tot.

1. Folosește exerciții ușoare pe care le poți face oriunde

Mergi zilnic. Acesta este cel mai simplu exercițiu pentru picioare posibil. Folosește un contor de pași. Ar trebui să faci cam 10 000 de pași în fiecare zilnic. Ca să nu fie prea obositor, încearcă să porți niște balerini sau niște teniși. Dacă o ții în ritmul acesta, rezultatele se vor vedea într-o lună.

2. Mergi la alergat

Atunci când alergi vei folosi mai multă energie și vei arde mai multă grăsime. Încearcă să faci asta de cel puțin trei ori pe săptămână. Totuși, asigură-te că începi încet și că mărești ritmul și timpul în mod progresiv. Dacă alergi pe terenuri mai înalte îți vei construi mușchi la picioare și la fund.

3. Folosește o bicicletă de gimnastică sau una adevărată

Mersul pe bicicletă arde un număr imens de calorii, între 500 și 600 pe oră, așa că este unul dintre cele mai bune exerciții pentru a slăbi. Totuși, vei arde atâtea calorii numai dacă mergi suficient de repede încât să transpire.

Citește și:   Cum să îți alegi COSTUMUL DE BAIE în funcție de FORMA corpului

4. Stai pe podea și fă un exercițiu simplu

Stai pe spate cu picioarele pe podea. Pune-ți brațele pe lângă tine. Adu-ți genunchii spre piept. Apoi, pe rând, lovește cu piciorul cât de sus poți, apoi revino la podea. Fă 60 de lovituri, apoi schimbă părțile și fă încă 60.

5. Încearcă rotirile picioarelor

Stai pe partea dreaptă și pune-ți brațul stâng pe podea în fața ta pentru suport și echilibru. Ridică-ți piciorul stâng la nivelul șoldurilor. Imaginează-ți că piciorul tău este într-un butoi și desenează cu el interiorul butoiului. Fă 60 de cercuri și apoi schimbă și fă 60 de cercuri și cu celălalt picior

6. Încearcă să sari pe o trambulină

Săriturile ard o mulțime de calorii și sunt și distractive. Îți pun la treabă mușchii, oferindu-ți un corp mai tonifiat.

7. Fă fandări

Fandările sunt un mod grozav de a-ți tonifia picioarele. Încearcă să le incluzi în rutina exercițiilor tale fizice de două ori pe săptămână. Stai cu picioarele depărtate la nivelul umerilor și fă un pas mare în față. Când pășești, îndoaie-ți genunchii și coboară-ți corpul până când genunchiul din față e la un unghi de aproape 90 de grade. Asigură-te că genunchiul din fața genunchiului din față este peste gleznă. Menține poziția timp de o secundă, apoi revino la poziția inițială. Repetă exercițiul pentru celălalt picior. Fă trei seturi de 10-15 repetări pentru fiecare picior.

Citește și:   Cum să fii în FORMĂ MAXIMĂ și să îți SUBȚIEZI picioarele

Amintește-ți că rezultatele cer timp. O mulțime de oameni cu intenții bune și disciplinați renunță chiar înainte de a începe să se vadă rezultatele. Ține minte că cei care avansează încet, dar sigur câștigă cursele.

Citește și: 7 exerciții simple pentru a avea picioare subțiri

Iată câteva exerciţii fizice pentru picioare – încearcă să faci 30 de repetări din fiecare set și nu uita să te încălzești puțin înainte de a începe:

1. Fandări cu sărituri
Fandează cu piciorul stâng, ține-ți spatele drept și genunchiul drept mai coborât. Sari cât de sus poți, ajutându-te de brațe. Schimbă picioarele în aer, aterizând în poziția de fandare cu piciorul drept. Fă pentu început 10-15 repetări.

2. Ghemuiri și sărituri
Îndoaie-ți puțin genunchii și trage-ți brațele în spate. Sari, încercând să-ți ridici genunchii cât de mult poți. Fă 10 repetări, apoi odihnește-te timp de un minut.

3. Ridicări laterale ale picioarelor (pentru coapsa exterioară și fund)
Stai pe patea dreaptă, sprijinindu-te pe mâna dreaptă. Pune mâna stângă pe podea în fața ta. Încet, ridică-ți și coboară-ți piciorul drept. Repetă pentru celălalt picior.

Citește și:   5 modele de PANTOFI pe care să le eviți în această VARĂ

4. Ridicări ale picioarelor pe o parte (pentru coapsa interioară)
Stai pe partea dreaptă, sprijinindu-te pe mâna dreaptă. Îndoaie piciorul stâng și pune-l pe podea în fața ta, ținându-l nemișcat cu mâna stângă. Ridică-ți și coboară-ți ușor piciorul drept, fără mișcări bruște.

5. Fandări cu gantere
Stai cu spatele drept și cu mâinile pe lângă tine. Fandează invers, pășind în spate cu piciorul drept, iar apoi cu cel stâng. Încearcă să îți îndoi piciorul la un unghi de 90 de grade. În loc de gantere poți folosi sticle de 0.5l.

6. Aplecări laterale cu gantere
Cu mâna dreaptă ține gantera, iar stânga puneți-o pe talie. Pășește spre stânga, apleacă-te menținând spatele drept și întoarce-ți corpul. Atinge-ți glezna stângă cu mâna dreaptă, ținându-ți piciorul dept bine întins și pe cel stâng îndoit de la genunchi.

7. Ridicări ușoare ale piciorului
Sprijină-te în mâini și pe piciorul drept și întinde-ți piciorul stâng. Ridică-ți cât poți de mult piciorul stâng, apoi coboară-l la loc încet. Schimbă piciorul, apoi repetă.

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.