7 semne că se iubește numai pe el

Se iubește pe el mai mult decât te iubește pe tine? Află acum!

Cineva e narcisist dacă își acordă foarte mare importanță, dacă are o nevoie profundă de a fi admirat și dacă îi lipsește empatia pentru ceilalți.

Tulburarea de personalitate narcisică afectează munca, școala, relațiile. Poate fi înrăutățită de depresie și dependență. Personaele narcisiste sunt de obicei nefericite și ușor de dezamăgit, fiindcă nu primesc tratamentul special pe care cred că îl merită.
Iată câteva semne după care poți recunoaște narcisiștii:

1. Exagerează vorbind despre reușitele și talentele lor

Îți va spune că a fost atletul vedetă al școlii, când, de fapt, abia a ajuns pe teren. Se va transforma în eroul oricărui eveniment la care a participat și chiar va ajunge să creadă tot ce le spune celorlalți.

2. Sunt experți în manipulare

Narcisiștii se vor folosi de slăbiciunile tale pentru a se asigura că primesc ce vor. Te vor umili, adăugând astfel mai multă putere personalității lor. Dacă îți fac o favoare, fii sigur că ți-ai vândut sufletul diavolului, pentru că se va întoarce împotriva ta.

Citește și:   10 secrete pentru un machiaj ca la carte

3. Nu-ți recunosc și nu-ți acceptă sentimentele

Contează doar cum se simt ei. Te vor intimida ca să se simtă ei bine. Emoțiile contează doar atâta timp cât sunt proprile lor nevoi și dorințe.

4. Sunt aroganți

Narcisistul nu greșește niciodată. Crede că are dreptul la absolut tot. Va călca peste toți cei care se pun în calea lucrurilor dorite de el. Nu îi pasă de sentimentele nimănui, nu arată deloc empatie.

5. Au nevoie să fie mereu admirați și adorați

Narcisistul trebuie să fie în centrul atenției. Când nu li se mai oferă, trec la persoana următoare. Nu pot avea relații pe termen lung fiindcă nimeni nu-i poate păstra pe un piedestal de aur. Păstrează cu greu slujbele și se concentrează cu greu la școală, fiindcă își pierd repede interesul.

6. Profită de alții

Narcisistul va profita de orice și de oricine, în funcție de nevoile lor. Va face absolut orice pentru a-și atinge scopurile dubioase. Narcisistul pare să fie încrezător și cu o stimă de sine ridicată, dar e doar o fațadă. Le lipsește stima de sine și se folosesc de alții.

Citește și:   10 lucruri pe care le face un bărbat care e ÎNDRAGOSTIT de tine

7. Se cred superiori

Sunt incapabili de a vedea lumea ca toți ceilalți. Se cred deasupra tuturor, iar atitudinea lor de măreție e copleșitoare. Ei nu greșesc niciodată. Dacă ceva nu merge așa cum vor, altcineva a stricat lucrurile.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.