Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 semne că ești într-o relație care nu merge – Andreea Bănică

7 semne că ești într-o relație care nu merge

Ți se pare că orice ai face, ești într-o relație în care nu ești fericită? Fii sinceră cu tine!

E târziu și, din plictiseală, te uiți pe rețele de socializare. Vezi numai perechi fericite și, dintr-odată, ți se pune un nod în gât. Sigur, îți amintești de zilele când erai singură și astfel de imagini te enervau, dar acum că ai pe cineva, de ce te simți atât de tristă? Nu cumva, în ciuda tuturor eforturilor tale, nu ești fericită?

Există o diferență între ce postează oamenii pe internet și viața lor adevărată. Nimeni nu vrea ca ceilalți să știe că trece printr-o perioadă grea, așa că nu e corect să-ți compari realitatea cu imaginea publică atent construită a cuiva.
Dacă simți mereu că ceva nu e bine, trebuie să vezi de ce se întâmplă asta. Fericirea ta e în joc.

1. Te enervează tot ce face

Când stai mult cu cineva, e posibil să te enerveze puțin vreun obicei de-al său. Nu o să ți se pară totul fermecător la cineva și ei vor simți la fel despre tine, e normal. Nu e normal însă să crezi că întregul comportament al cuiva e ofensiv și că nu poți sta 10 minute fără să vrei să țipi din cauza frustrării. E posibil ca sentimentele tale să se fi schimbat și să nu mai fiți compatibili.

Citește și:   3 zodii care se îndrăgostesc RAPID

2. Eviți să petreceți timp împreună

La început poate că ai vrut să-l vezi foarte des și ai pierdut multe ore vorbind la telefon. Cu timpul, nevoia de a-l vedea se mai domolește și e înlocuită cu interacțiuni la un nivel satisfăcător. Dacă ești în căutarea unor moduri de a-l evita și nu suporți nici măcar ideea de a vedea un film împreună, ceva nu e în regulă.

3. Nu mai cauți să-l impresionezi

Când întâlnim pe cineva vrem să arătăm cât mai bine și vrednice de atenție. Dacă relația evoluează, te va vedea și în pijamale confortabile sau complet neajutorată la baie, din cauza vreunei răceli. Dacă nu mai vrei însă ca el să te placă și să te găsească interesantă, s-ar putea să ai o problemă.

4. Te simți nesigur

Când începi să ieși cu cineva, o să îți ia ceva timp să vezi care e locul tău în lumea lui. Probabil vei concura cu familia, prietenii, munca și pasiunile sale, dar persoana potrivită se va asigura că te simți pe primul loc. Dacă te simți nesigură, gândește-te dacă asta nu e un tipar pe care l-ai avut toată viața. Poate că ai probleme nerezolvate. Dacă poți spune însă clar ce a făcut partenerul ca să te simți așa, trebuie să faci ceva. Vorbește cu el.

Citește și:   10 lucruri pe care femeile le vor cu adevărat de la bărbați

5. Nu puteți vorbi despre nimic fără să vă certați

Comunicarea e una dintre cele mai importante componente din orice relație. Când ne pasă de cineva, facem eforturi să-l ascultăm. Dacă vă certați însă din orice, de la hârtia igienică la locul unde veți lua cina, respiră adânc și întreabă-te de ce se întâmplă asta. Puteți merge chiar și la un consilier.

6. Nu îți poți imagina un viitor împreună cu el

Când intrăm într-o relație, încercăm imediat să vedem dacă el e cel cu care ne vom petrece tot restul vieții. E normal și să mai ignori defectele ca să vezi lucrurile mai perfecte decât sunt. Dacă au trecut niște ani, dar tu tot nu îți poți închipui cum va fi cu el lângă tine, ceva probabil nu e în regulă.

7. Te gândești obsesiv la fostul

Când te desparți de cineva, e normal să fii curioasă să știi ce mai face din când în când. Dacă petreci însă prea mult timp gândindu-te la ce a fost și jelind sfârșitul unei relații moarte de mult, ai depășit niște limite. Dacă ai afla că partenerul face la fel, ai fi devastată și te-ai întreba – pe bună dreptate – dacă tu chiar contezi pentru el.

Citește și:   5 exerciții care te vor ajuta să ai o talie subțire

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.