Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 semne că ai găsit femeia perfectă – Andreea Bănică

7 semne că ai găsit femeia perfectă

Atunci când găsești femeia perfectă pentru tine, păstreaz-o alături!

„Femeia bună nu rămâne la pământ mult timp. Fiecare bărbat iubit poate să o înșele. Să o mintă. Să profite de ea. Și totuși, de ea li se face dor în final. Din cauza ei înjură – fiindcă au lăsat-o să plece. Ea e cea care le bântuie gândurile. Ea e cea care și-a adunat toată demnitatea și a iubit din nou. Ea se ridică precum un phoenix după trădări – și nu e glumă când spun că luminează cerul.” Rafael Padilla.

Iată câteva indicii care sugerează că ai găsit femeia potrivită.

1. Există o „conexiune instantanee”

Majoritatea cuplurilor fericite spun că au așa ceva și că au simțit-o rapid. Adevărul e că nu poți iubi pe cineva de care nu ești atras – nu numai fizic, ci și emoțional și intelectual.

2. Gândiți asemănător, în multe privințe

Bărbații care au relații fericite încă sunt surprinși de cât de frecvent gândurile lor se aliniază cu cele ale partenerelor. Doi oameni făcuți să fie împreună vor termina adesea frazele unul celuilalt.

Citește și:   7 secrete pentru a alege mereu fructele coapte

3. Afecțiunea și dragostea cresc în timp

La început, știi dacă e „ceva acolo” sau nu, iar mai târziu afecțiunea se dezvoltă în timp.

4. Râdeți împreună, mult

Dacă dintr-o relație lipsesc umorul și râsul, nu prea e semn bun. Un simț al umorului comun se numără printre cele mai importante semne ale „chimiei”.

5. Există un sentiment de nezdruncinat de respect reciproc

Atunci când ai găsit persoana potrivită și relația se dezvoltă, ultimul lucru pe care vei vrea să-l faci va fi să o rănești. Respectul reciproc vine din dragoste.

6. Prioritățile tale se vor schimba

Știe cineva vreun Casanova care s-a cumințit, s-a căsătorit și are copii? Acesta e efectul femeii potrivite. Îți fură inima, iar tu i-o furi pe-a ei. Vei fi chiar fericit că viața de om singur s-a încheiat.

7. Vreți aceleași lucruri în viață

Multe relații se sfârșesc fiindcă unul își dorește lucruri pe care celălalt nu le vrea. De exemplu – copii (evident), o casă, mutarea într-un alt oraș sau altă țară, un job full-time sau să stea acasă etc. Ar trebui să fiți de acord în legătură cu schimbările de viață.

Citește și:   12 trucuri de frumusețe care fac viața de femeie mai ușoară

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.