7 SEMNE ale unei relații fericite! Știi să le recunoști?

Lumea noastră se schimbă și odată cu celelalte transformări, se schimbă și semnele prin care este posibil să se determine cât de armonioasă e o relație. Dacă mai demult puteam spune că abilitatea de a urma tradițiile este garanția unei familii fericite, acum este important dacă ai propria ta tradiție, cât de pregătit ești să te schimbi și multe altele.

Sfaturile bunicii sunt mereu bine intenționate, însă nu se mai potrivesc mediului în care trăiești. Iată 8 semne, prin care poți stabili dacă totul este bine între tine și jumătatea ta în funcție de standardele lumii moderne.

1. Nu îți faci griji cu privire la modul în care partenerul se comportă în absența ta

Încrederea este unul dintre principalele lucruri pe care se construiește o relație armonioasă. Astăzi, întrucât oamenii nu petrec mult timp acasă, se pune în prim-plan existența încrederii reciproce. Dacă partenerul tău are o afacere, sau unul dintre voi întârzie de la locul de muncă sau merge la o petrecere unde mai există persoane de sex opus singure- nu ar trebui să îți sune alarma.

Citește și:   Testul relației: 10 întrebări care îți vor dezvălui adevărul despre sentimentele partenerului

Merită să îți amintești că orice ipoteze tragice sunt doar scenariile tale interne, după cum scrie Peg Strip în articolul său. Ar trebui să separi întotdeauna anxietatea interioară de problemele reale și să faci ceea ce îți place în loc să plângi în așteptarea partenerului.

2. Nu îți pasă cum se comportă el pe rețelele sociale

Acum, când profilurile sunt cel puțin pe o anumită platformă, fiecare are, comportamentul în rețelele sociale a devenit una dintre principalele manifestări ale personalității unei persoane și o parte a vieții sale. Este foarte important să respecți această parte a caracterului jumătăți tale și să înțelegi că niște apreciere ale fotografiilor altor persoane pe Instagram nu sunt o încercare de trădare.

Activitatea pe rețelele sociale sau, dimpotrivă, neglijarea ei este doar o manifestare a temperamentului unei persoane , spun psihologii. Într-o situație dificilă, este în primul rând necesar să încerci să înțelegi o persoană, să discuți cu ez și să nu-i ceri radical să-și elimine toate conturile .

3. Știi toate parolele, dar nu simți nevoia de a-ți urmări partenerul

Citește și:   Cum să salvezi o relație care e pe punctul să se sfârșească. Sfaturi prețioase de la psihologi care te ajută să nu ajungi la divorț

Dacă locuiți împreună, e nebunesc ca de fiecare dată când vă îndepărtați de computere sau telefon să ieșiți de pe Facebook. Dar există cupluri care încearcă să se asigure de loialitatea unui iubit, verificând telefonul și rețelele sociale. Când ai o relație cu adevărat stabilă , nu trebuie să verifici în mod constant că totul este în ordine.

Experții în domeniul relațiilor, Linda și Charlie Bloom, spun că e mai bine să îi spui direct temerile tale.

4. Nu urmărești fiecare achiziție făcută de jumătatea ta

Tendința de a controla o altă persoană nu e niciodată benefică.Dacă credeți că cheltuielile sunt prea mari, atunci ar trebui să găsiți un compromis sau să încercați o altă tactică de cheltuieli .

5. Nu răspunzi la mesaje atunci când sunteți împreună

Fiind astăzi întotdeauna cu telefonul smartphone în mână este foarte dificil de a rezista tentației de a „răspunde rapid pentru locul de muncă“, chiar și în momentele cele mai interesante. Îndepărtarea telefonului și a fi singur cu o persoană reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale etichetei moderne și ale relațiilor armonioase dintre oameni.

Citește și:   7 moduri prin care să-i cucerești pe cei din jur

Nimeni nu vrea să se găsească în timpul unei mese romantice în fața unei persoane care răspunde de cele mai multe ori mesajelor „urgente”.

6. Nu îți este frică să aduci ceva nou în viața ta

E secolul vitezei, iar progresul este la fel de rapid. Să rămâi în urmă și să respingi toate inovațiile nu e cea mai bună strategie din lumea modernă.

Dacă încerci în mod constant ceva diferit si ciudat, nu vei fi plictisit (de exemplu, diversitatea în viața intimă este foarte importantă și nu trebuie să îți fie rușine) .

7. Vino cu propria ta tradiție

Secolul nostru este un moment de reînnoire și regândire a patrimoniului trecutului. Crează o nouă tradiție. Și în paralel, vino cu mai multe tradiții personale: psihologii consideră că acest lucru este foarte important pentru menținerea relațiilor. Cina în locuri neobișnuite, de a călători în ianuarie până în mare – poate fi orice. Nu îți fie frică să experimentezi, este vorba de viața ta.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.