7 mituri despre haine pe care nu ar mai trebui să le crezi

Întotdeauna le-ai crezut, dar multe sunt numai minciuni! Află cele mai bune trucuri de stil!

Astăzi moda încurajează devierea de la tendințe pentru exprimarea individualității, dar nu mulți oameni îndrăznesc să treacă peste niște lucruri pe care le consideră bătute în cuie. Iată câteva idei greșite care te împiedică să arăți uimitor:

1. Negrul subțiază
Negrul nu vine bine oricui și nu poate ascunde greutatea în exces de unul singur. Pentru ca o siluetă să pară mai subțire, ai nevoie de o croială potrivită, nu de haine negre. Dacă vrei să-ți ascunzi defectele, evită materialele negre lucioase sau blana.

2. Dungile orizontale te fac să pari mai mare
Contează stilul articolului vestimentar, culoarea și lățimea dungilor. Liniile mari, contrastante, dau volum corpului. Liniile orizontale subțiri te fac să pari mai înaltă.

3. Hainele deschise la culoare te fac să pari grasă
Stilul e mult mai important decât culoarea. Alege o croială potrivită pentru corpul tău, care să îți evidențieze punctele forte.

4. Pantalonii mai scurți se potrivesc numai femeilor înalte
Femeile mici de înălțime pot purta și ele pantaloni mai sus de gleznă dacă aleg unii cu talie înaltă, de culori deschise și îi combină cu tocuri.

Citește și:   7 tipuri de haine care te vor ajuta să arăți bine la orice vârstă

5. Hainele supradimensionate se potrivesc oricui
Hainele supradimensionate se potrivesc femeilor înalte și slabe, fiindcă le fac să pară mai fragile. Fetele scunde și cele care nu arată neapărat ca un model ar trebui să echilibreze proporțiile și să nu poarte decât un singur articol vestimentar voluminos.

6. O curea lată „creează” talie, subțiind corpul
De fapt, o curea lată și strălucitoare are, atunci când e purtată de doamne mai plinuțe, efectul opus – nu atrage atenția asupra taliei, ci asupra zonelor cu probleme.

7. E de prost gust să combini mai mult de trei culori
Această regulă a fost probabil inventată de cătrei cei care nu vor să iasă din mulțime. Dacă ai un simț al stilului și al armoniei, poți combina liniștită mai mult de trei culori.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.