Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 lucruri pe care o femeie DEȘTEAPTĂ nu le face în DRAGOSTE – Andreea Bănică

7 lucruri pe care o femeie DEȘTEAPTĂ nu le face în DRAGOSTE

Ce fel de femeie ești? Crezi că iei cele mai bune decizii atunci când vine vorba de relații?

Femeia deșteaptă știe că o relație nu presupune lucruri făcute din obligație și nu are așteptări nerealiste:

1. Nu așteaptă să fie salvate de partener, fiindcă are încredere în ea
Partenerul nu este obligat să aibă grijă de tine, nu este de datoria or să te salveze. Femeile deștepte nu transferă toate poverile și responsabilitățile pe umerii celuilalt.

2. Nu-i cere partenerului să renunțe la pasiunile sale
Dacă îi ceri să renunțe la ceva ce-i place ca să petreacă mai mult timp cu tine, asta îi va cauza numai nefericire și frustrare. Nu trebuie să stea cu tine din obligație, ci, evident, pentru că asta își dorește. Lasă-i spațiu.

3. Nu-și obligă partenerul să renunțe la prieteni
Femeia deșteaptă știe că fericirea oamenilor nu vine numai din a fi într-o relație și nu se va simți neglijată atunci când partenerul vrea să mai petreacă timp și cu prietenii săi. Dacă nu-ți place vreunul dintre aceștia, nu te obligă nimeni să ieși cu ei atunci când se întâlnesc.

Citește și:   7 moduri prin care să-i cucerești pe cei din jur

4. Nu ține ca partenerul să aibă aceleași hobby-uri
Nu absolut totul se face împreună într-o relație. Sunteți persoane diferite, cu pasiuni diferite, iar acest fapt trebuie să fie înțeles și respectat.

5. Nu-i va cere partenerului să se schimbe
Gândește-te că te-ai îndrăgostit de el așa cum e. Dacă purtarea sa are anumite aspecte neplăcute, spune-i calm despre ele, nu-i face zilnic reproșuri, fiindcă nu vei ajunge la niciun rezultat.

6. Nu pretinde ca partenerul să ignore toate femeile din lume
Se spune că „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place” – nu înseamnă nimic dacă partenerul tău se uită la femeie despre care poți recunoaște și tu că este frumoasă.

7. Are încredere în partener
Pentru o relație fericită, încrederea, respectul, răbdarea, empatia și afecțiunea sunt absolut necesare. Femeile deștepte au încredere în partener și nu simt nevoia de a-i verifica telefonul sau mail-ul.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.