7 lucruri pe care BĂRBAȚII le fac numai când iubesc cu TOATĂ INIMA

Se spune că bărbații nu sunt foarte buni la exprimarea emoțiilor prin cuvinte. Ei preferă să-și exprime afecțiunea prin fapte și acțiuni decât să încerce să-și exprime stări emoționale complexe prin vorbe.  Pentru ei, a fi vulnerabil și deschis este complicat, dar nu imposibil. Atunci când se îndrăgostesc, își schimbă atitudinea.

Iată ce lucruri nu ar face în mod normal un bărbat, dar le face când se îndrăgostește:

1. Ascultă cu atenție și cu răbdare

Dacă ai ajuns vreodată să crezi că bărbații se comportă deseori ca niște copii, ei bine, nu ești prea departe de adevăr. Cei mai mulți bărbați tind să se concentreze numai asupra lucrurilor de care sunt cei mai pasionați sau interesați. Dacă te iubește cu adevărat, vocea ta va fi ca muzica pentru urechile lui și tot ce trebuie să faci este să-i spui ceva și se va simți cu adevărat atras. Bărbatul care te iubește cu adevărat nu numai că te va asculta, dar va și acorda atenție cuvintelor tale. Vei observa că îți urmează sfatul și îți respectă gândurile.

Citește și:   Cercetătorii au descoperit că primul născut e mai inteligent

2. Se ceartă cu tine

Da, ai citit bine și este în regulă. Cearta nu este întotdeauna un semn că relația trece prin niște momente proaste. De fapt, dacă un bărbat te iubește și este cu adevărat implicat în relație, își va face timp pentru a se certa, a dezbate și a găsi soluții la problemele voastre. Certurile ocazionale sunt un semn clar că el dorește ca lucrurile să funcționeze perfect; el vrea să găsească o soluție de mijloc pentru a putea fi amândoi fericiți.

3. Face sacrificii pentru fericirea ta

Dacă un bărbat decide să sacrifice ceea ce apreciază sau vrea cel mai mult pentru fericirea ta, este clar că el este profund îndrăgostit.

4. Luptă pentru dragostea ta

Chiar și cele mai bune relații trec prin momente dificile și au probleme. Din acest motiv, dacă un bărbat este cu adevărat îndrăgostit, el nu va renunța cu ușurință și se va strădui să repare orice problemă.

5. El este mândru de realizările tale

Citește și:   7 greșeli de îngrijire care îți dăunează sănătății

Poate părea ilogic, dar multe cupluri se destramă în fiecare an datorită ego-ului celuilalt și dificultății de a recunoaște când unul dintre ei greșește.  Când un bărbat iubește cu adevărat o femeie,se va bucura de succesul și realizările ei ca și cum ar fi ale lui. Este aproape ca mândria pe care o simte mama atunci când copilul ei face ceva bun sau nou pentru prima dată. În același fel, un bărbat care simte o mare dragoste pentru tine nu va încerca să concureze cu tine.

6. Te vede frumoasă chiar și în zilele cele mai proaste

Dacă te face să te simți confortabil chiar și când din diverse motive nu arăți foarte bine, atunci te iubește cu adevărat.

7. Îi pasă de familie și nu se teme să fie vulnerabil

Dacă un bărbat te iubește cu adevărat, va înțelege că toți prietenii tăi apropiați sunt importanți pentru tine și că dacă ești fericită și el va fi la fel. El va asculta cu răbdare când îi vei împărtăși poveștile detaliate despre viața prietenilor sau familiei tale. El va putea recunoaște importanța lor în viața ta.

Citește și:   Cum să te bronzezi frumos și fără să te arzi

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.