7 lucruri care fac o femeie să fie specială și să se facă remarcată

Pentru a fi plăcută de cei din jur nu e nevoie să fii perfectă- ci este suficient să știi unele subtilități de comportament. Acestea diferențiază foarte clar femeile între ele.

Iată ce trăsături ale femeilor îi captivează pe cei din jur:

1. Zâmbetul- o carte de vizită pentru orice femeie

Psihologul Nancy Hanley a numit zâmbetul femeii „semn al păcii”. În timpul unui experiment, unui grup de bărbați i s-a cerut să evalueze atractivitatea femeilor din fotografii. Femeile încruntate au fost mai puțin atractive și cele zâmbitoare dimpotrivă, foarte atrăgătoare.

Deci, zâmbește mai des!

2. Încrederea de sine

Nesiguranța ta e vizibilă la un kilometru depărtare, deoarece se reflectă în tot: în gesturi, cuvinte, atitudine, postură. Această calitate adaugă un plus de farmec unei femei. Nimeni nu își va aminti de o femeie timidă.

Dacă nu ai suficientă încredere în aspectul tău – fă-ți o coafură nouă, mergi sala de fitness, obține locul de muncă pe care îl dorești. Dacă nu ești bine înzestrată, înscrie-te la cursuri sau citește mai multe cărți.

Citește și:   Cum să-ți alegi OCHELARII în funcție de FORMA FEȚEI

3. Abilitatea de a uimi

Fă ceea ce oamenii nu se așteaptă de la tine, fii imprevizibilă. Aceasta nu înseamnă că trebuie să dansezi pe masă sau să exagerezi. De exemplu, dacă întreaga companie fumează și tu nu – te distingi deja de mulțime. Dacă cânți la un instrument muzical, nu te lăuda imediat cu asta – așteaptă momentul potrivit și surprinde-i pe ceilalți.

4. Capacitatea de a-ți asculta partenerul

În felul acesta reușești să te apropii cel mai bine de o persoană și să formezi o legătură mai strânsă. De asemenea, este politicos să-l asculți pe cel de lângă tine.

5. Bunătatea față de toate și tot ceea ce te înconjoară

Oamenii iubesc să se plângă de tot ceea ce îi înconjoară. Ei sunt indignați de guvern, părinți, copii, soți și soții, șefi și subordonați, programul autobuzului, boli, muncă și vreme. Ei vorbesc fără încetare despre problemele lor și le varsă în urechile celor care le sunt în preajmă.

Citește și:   10 reguli de bune maniere după care ne judecă cei din jur

În acest context, o persoană care vede lumea din altă perspectivă , aduce o suflare de aer proaspăt. Ea spune vesti bune și împărtășește informații interesante.Poți fi astfel o companie foarte plăcută.

6. Pasiunea

Este foarte important ca fetele, pe lângă relațiile în care le place să se scufunde până peste cap, să aibă și alte interese în viață. Este imposibil să stai toată viața într-o îmbrățișare, mai ales dacă partenerul nu tolerează inactivitatea.

Chiar dacă mâncarea și curățenia în casă sunt bune, fără dezvoltare personală, o persoană se plafonează, devine irascibilă și plictisitoare. Prin urmare, este necesar să te implici în ceea ce îți va aduce bucurie, care îți poate lua gândul de la problemele de zi cu zi, ceea ce te poate face să uiți de partenerul tău pentru o vreme. Te vei întoarce la el plină de energie și plină de încredere.

7. Egoismul sănătos

Multe femei suferă ani de zile din cauza comportamentului inadecvat al partenerului lor, contrar logicii și bunului simț. Pentru că „este mai bine într-o relație decât singură” sau „e doar o perioadă dificilă”.

Citește și:   10 obiceiuri ale femeilor care îi enervează pe bărbați

Acest comportament se numește trădare împotriva ta. Și dacă tu te-ai trădat, atunci și partenerul te va trăda din nou. Trebuie să știi când să pui piciorul în prag

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.