7 ÎNTREBĂRI pe care BĂRBAȚII nu au curaj să le pună femeilor

În ciuda faptului că multe femei cred că comportamentul lor este destul de deschis și accesibil, mulți bărbați se luptă să înțeleagă sensul anumitor lucruri pe care le fac femeile. Indiferent dacă poartă machiaj sau merg la baie cu prietenele, anumite acțiuni feminine par confuze pentru bărbați.

Acestea sunt răspunsurile la întrebările tentante pe care majoritatea bărbaților nu îndrăznesc niciodată să le pună, dar sunt dornici să știe răspunsurile. Să decodăm împreună „comportamentul femeilor”.

1. De ce femeile petrec atât de mult timp punându-și machiajul și sfârșesc să arate ca înainte?

Toate femeile au o mulțime de produse cosmetice care le ajută să pară atrăgătoare și tinere. Ceea ce nu știi este că e vorba de trei etape principale ale îngrijirii pielii: curățare, exfoliere și hidratare. Fiecare pas necesită timp și efort, iar femeile nu-și pot face rutina de frumusețe pe grabă. Numai după ce rutina de îngrijire a pielii este terminată, femeile pot începe să aplice machiajul.

De aceea, după ce a petrecut aproape 30 de minute în baie, o femeie poate arăta natural, cu o cantitate minimă de machiaj pe față.

Citește și:   8 secrete ca să arăți sexi în timp ce ești gravidă

2. De ce femeile primesc atât de multă satisfacție din îmbrățișări?

Toate femeile iubesc să fie îmbrățișate și alintate și nu există nicio excepție de la această regulă. Nu este nimic la fel de bine decât să stea în pat în fața televizorului cu prietenul sau soțul. Cu toate acestea, explicația este destul de simplă: îmbrățișările le oferă femeilor un sentiment de securitate. Manifestările de afecțiune exprimă confortul, sprijinul și dorința de a împărtăși spațiul personal. În plus, apropierea poate stimula producția de oxitocină, un hormon asociat sentimentelor pozitive.

3. De ce femeile merg la baie în grup?

Fetele se duc împreună la baie pentru a se simți în siguranță, pentru a discuta despre partenerii lor sau despre alte fete, pentru a-și reaplica machiajul, sau doar pentru că doresc o companie în timp ce așteaptă la coadă. Unele femei spun că nu-și dau seama că trebuie să meargă până la baie până când cineva nu menționează.

4. De ce femeile se transformă în timpul menstruației?

Depinde de fiecare femeie, dar în majoritatea cazurilor, crampele menstruale pot transforma viața unei femei într-un coșmar de 7 zile. Se simte ca și cum cineva se joacă cu corpul lor pentru câteva zile. Iată principalele simptome: poftă constantă pentru mâncare nesănătoasă, zahăr și relații intime (oh, ironia), schimbări de dispoziție, crampe dureroase și imposibilitatea de a găsi o poziție confortabilă pentru a ușura durerea. Cine ar putea să rămână calm?

Citește și:   7 LUCRURI pe care trebuie să le faci dacă încerci să SLĂBEȘTI

5. Ce au femeile în genți?

Tot! Să spunem, fiecare lucru mic care ar putea fi util în timpul zilei. Și nu, nu durează pentru totdeauna să-și găsească cheile pentru că există cu adevărat o logică pentru haosul ei din geanta de mână. Întreabă orice femeie și ea îți va spune că există un portofel, o pereche de ochelari de soare, un stilou, o agendă, mai multe rujuri sau balsamuri pentru buze, documente importante, o pudră, ulei de cuticule și cremă de mână și multe alte lucruri pe care femeile le folosesc în timpul zilei. O altă întrebare frecventă referitoare la gențile de mână este: „De ce femeile au nevoie de atât de multe?” Ușor! Pentru a se potrivi cu fiecare ținută pe care o au.

6. De ce femeile petrec atât de mult timp în duș?

Îngrijirea părului și a corpului este la fel de importantă ca și aplicarea machiajului. Și da, femeile aplică gel de duș la fel ca modelele din reclame. Nu este vorba de a fi curat, ci de relaxare. În plus, femeile cu păr lung folosesc mai multe produse pentru a le face părul să arate strălucitor, cum ar fi șamponul, balsamul, masca de păr și uleiul. Totul necesită timp.

Citește și:   8 greșeli pe care le fac femeile într-o relație

7. Ce „Nu am nimic” înseamnă cu adevărat?

Dacă ai vreodată îndoieli în legătură cu răspunsul unei femei, atunci știi că ceva nu este în regulă. Un mic indiciu care te-ar putea ajuta: observă-i tonul. Unele femei spun că activează un mecanism de protecție atunci când folosesc „N-am nimic” ca răspuns. Alții susțin că este o modalitate bună de a lăsa un om să știe că ceva nu este în regulă și să-l îndemne să remedieze problema. De asemenea, există o teorie care explică un astfel de comportament feminin ca un act care le ajută pe femei să suprime agresiunea față de bărbatul lor.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.