Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 exerciții care te vor ajuta să ai gambe subțiri – Andreea Bănică

7 exerciții care te vor ajuta să ai gambe subțiri

Aceste sfaturi pentru exerciții, adunate din cele mai bune surse de pe internet, te vor ajuta să îți lucrezi picioarele, să fii mai echilibrată și să faci mai multă mișcare.

Pentru câteva exerciții nu vei avea nevoie de niciun echipament, dar pentru unele vei avea nevoie de gantere și de pantofi confortabili. Este important să te concentrezi și pe cardio, mult antrenament și o dietă echilibrată, nu doar să vrei să îți modelezi picioarele.

1. Sărituri alternative folosind gantere – Women’s Health spune să stai cu câte o ganteră în fiecare mână, cu mâinile întinse în jos pe părți – palmele îndreptate spre interior, picioarele unul în fața celuilalt. Lasă-ți corpul în jos ca să te ghemuiești și apoi sari repede și aterizează în poziția de mai devreme. Repetă.

2. Gambe ridicate – WebMD sugerează această mișcare pentru că nu ai nevoie de echipament pentru a-ți lucra gambele. Începe lângă un perete pentru a-ți păstra echilibrul. Cu picioarele depărtate la nivelul șoldurilor, împinge-te în jos, ridicând călcâiele, și apoi mișcați-vă corpul înapoi în sus. Coboară călcâiele și repetă.

Citește și:   7 exerciții simple pentru a avea picioare subțiri

3. Alergatul pe scări – Pentru a face puțin cardio și mult antrenament pentru gambe, Skinny Mom sugerează să încerci varianta de modă veche și să urci pe scări. Încearcă asta timp de 30 de minute sau mai multe de fiecare dată pentru a-ți sculpta picioarele.

4. Ridicări ale gambelor de pe scaun – Aceasta este o mișcare ușor de făcut din confortul propriei case, dar o poți face și pe mașina pentru gambe de la sală. WebMD spune să începi stând jos pe un scaun solid și să îți păstrezi genunchii aliniați cu picioarele, care trebuie să stea plat pe podea. Apoi, împinge ușor pe pernuțele picioarelor și ridică călcâiele cât de sus poți. Lasă-le jos și repetă. Pentru mai multă rezistență, pune-ți mâinile pe șolduri și împinge în jos.

5. Alpiniștii – Skinny Mom iubește acest exercițiu deoarece lucrează tot piciorul. Pune-te jos într-o poziție de flotare, stând cu putere pe centrul corpului. Apoi, începe să alergi cu picioarele cât de repede poți, în timp ce stai pe loc, desigur. Fă asta pentru un minut și dacă mai poți, repetă.

Citește și:   Ce fel de iubit în funcție de zodie

6. Mers pe vârfuri cu ajutorul ganterelor – Acest exercițiu evidențiat de Women’s Health este foarte ușor, ai nevoie doar de două gantere. În picioare, ține ganterele pe lângă tine și ridică din călcâie pe măsură ce mergi în față. Fă asta pentru aproximativ 60 de secunde, odihnește-te, apoi repetă.

7. Legănări cu gantera – Ia o ganteră și ai tot ce trebuie pentru acest exercițiu de la Women’s Health. Stând cu gantera într-o singură mână, îndoaie genunchii, iar picioarele să fie mai departe de lățimea corespondentă umărului. Păstrează trunchiul drept, dar aplecat spre față (formând un unghi de 45 de grade cu podeaua) și leagănă gantera între picioarele tale, păstrând brațele întinse și drepte. Apoi trage gantera în fața picioarelor, împingându-ți șoldurile și îndreptându-ți picioarele și adu gantera spre piept, acum aflându-te într-o poziție verticală. Repetă.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.