7 destinații ROMANTICE de vacanță pentru cupluri

De luna femeii meriți să fii răsfățată așa cum trebuie! Iată 7 destinații în care poți pleca alături de partener!

Când vine vorba de vacanțe cu partenerul, vrei mereu să te asiguri că mergeți într-un loc romantic și frumos. Deși ești tentată să stai numai la hotel, ar trebui să aveți și locuri de vizitat.

Iată câteva idei:

1. Bora Bora

Dacă ești în căutarea unei destinații tropicale, Bora Bora e locul potrivit. Insula din Oceanul Pacific e cunoscută pentru lagunele în care poți găsi apă perfect clară și stațiuni frumoase, precum Four Seasons, care are punți și trepte ce duc direct la mare.

2. Parcul Național Denali, Alaska

Dacă vreți un climat mai rece ca să vă ghemuiți unul în altul, acest parc e locația perfectă. Vă puteți plimba prin natură, puteți merge cu bicicleta. Peisajele sunt minunate și sigur nu veți vrea să ratați amurgul și răsăritul.

3. Fiji

Aceasta este o insulă situată la câteva sute de mile de Noua Zeelandă. Veți putea participa la nenumărate activități subacvvatice sau vă puteți plimba prin grădina botanică Suva.

Citește și:   6 sfaturi pentru a evita să iei în greutate

4. Izvoarele termale din Idaho

Dacă ești fana apei, dar nu vrei o destinație tropicală, poate că vei vrea să vizitezi izvoarele termale. Poți merge la Goldbug Hot Spring din Statele Unite sau la Oodaia Hot Spring în Japonia. Primul e înconjurat de dealuri și munți, iar celălalt de niște arbuști verzi frumoși.

5. Kauai, Hawaii

Aici poți vizita Napali Cliffs, o cascadă perfectă pentru a te apropia de partener. Dacă vrei să plutești, Queem’s Bath e o piscină superbă, abia separată de ocean. S-ar putea să nu vrei să ratezi o plimbare prin frumoasa Bamboo Forest.

6. Paris, Franța

Parisului nu i se spune „Orașul Dragostei” degeaba. Când se lasă seara și încep să se aprindă luminile, orașul e încântător. Cu cine să trăiești așa o experiență, dacă nu cu partenerul? Sunt o mulțime de locuri de vizitat – Turnul Eiffel, Sena, Champ Elysees, Arcul de Triumf, dar și cafenelele micuțe și drăguțe.

7. Quebec, Canada

Cultura franțuzească este foarte pregnantă în Quebec. O plimbare romantică pe Rue du Petit-Champlain cea populară te va face să te îndrăgostești și mai mult de partener.

Citește și:   7 semne că ai nevoie de o schimbare în viața ta

În toate aceste locuri vei găsi mâncare delicioasă, culturi deosebite și… dragoste.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.