7 coafuri sofisticate care pot fi facute in cinci minute

Toate femeile își doresc să aibă coafuri interesante fără a pierde mult timp în fața oglinzii. Află cum poți reuși!

Coafura reprezintă unul dintre cele mai sigure bilete ale femeilor spre a ieși în evidență și a dovedi că e în pas cu moda. Fie că doar își taie vârfurile, își fac șuvițe, își pun extensii, schimbă nuanța părului sau fac o schimbare radicală de look, femeile își modifică înfățișarea prin intermediul coafurii de vreo 100 de ori într-o viață!

Conform unor stiliști, femeile obișnuite se tund, își filează părul sau îi schimbă culoarea cam de două ori pe an, între vârstele 13-65 ani. Ele încearcă, de-a lungul timpului, trei nuanțe diferite – castaniul închis este foarte apreciat – și își lasă de tinere părul lung.

Schimbările pe care femeile și le fac la păr sunt repede observate de cei din jur. Motivele pentru care femeile apelează la modificarea coafurii sunt diverse: împlinirea unei anumite vârste, dorința de schimbare sau de a se reinventa, încheierea unei relații, plictiseala, nevoia de o încredere în sine mai mare, ascunderea părului alb, dorința de a fi în pas cu moda.

Citește și:   9 LUCRURI pe care trebuie să le faci pentru o RELAȚIE FERICITĂ

Printre cele mai populare coafuri se numără: bobul, părul scurt sau lung cu breton, părul scurt inegal sau filat, părul lung filat sau buclat, părul scurt buclat, permanentul. Cât despre culori – castaniu (închis, deschis, strălucitor), mahon, blond platinat.

Dacă nu ai timp să mergi pe la coafor pentru o schimbare radicală, dar te-ai plictisit să îți ții părul liber tot timpul, iată câteva stiluri ușor de obținut:

1

2

3

4

5

6

7

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.