6 semne că nu te mai iubește

Se întâmplă că partenerul să nu spună nimic, dar femeia să simtă – ceva e în neregulă. Iată semnele care arată că un bărbat nu are sentimente puternice pentru tine. Analizează cu atenție comportamentul partenerului tău în situațiile descrise mai jos.

1. Cuvinte și mângâieri

Limbajul iubirii este format din cuvintele delicioase, atingerile, îmbrățișările și sărutările. Atunci când numești un partener „iubi”, „baby” sau „pui”, creezi o atmosferă specială intimă, accesibilă doar vouă. Alegerea numelui afectiv are loc în mod inconștient și arată modul în care un partener se leagă de celălalt, care domină relația și cât de bine sunt echilibrate.

Cercetătorii americani au intervievat mii de cupluri și au constatat că acei soți care își sărută si îmbrățișează soțiile de mai multe ori se simt de 3 ori mai fericiți în căsătorie decât cei care nu au nici o afectiune. Deci, dacă omul vostru se încruntă, când îl îmbrățișați și îl numiți „pisica mea”, motivul nu este în rigiditatea masculină. Este trist, cel mai probabil, el este rece doar cu tine.

Citește și:   10 greșeli care îți strică hainele

2. Critica legată de aspect

Pentru un bărbat cu adevărat iubitor, tu ești întotdeauna frumoasă, chiar și în pijamaua primită de la bunica ta. El nu va observa că ai câștigat câteva kilograme în plus după sărbătorile de iarnă, dacă nu-i spui chiar tu. Dar dacă un om te va conduce mereu la sala de sport sau sugerează că ai nevoie de o intervenție chirurgicală plastică, nu te grăbi să-l răsfeți. Chiar dacă pierdezi în greutate, el va găsi probabil alte neajunsuri.

3. Discută public problemele tale

Femeile au tendința de a discuta despre problemele legate de relațiile sau de neajunsurile partenerului cu prietene, dar bărbații încearcă să nu-și spele lucrurile în afara casei. Nici unul dintre voi nu este perfect, dar oamenii cu adevărat iubitori se concentrează pe avantajele partenerului, nu pe neajunsurile sale.

Dacă partenerul își permite să te umilească public și să râdă de lipsurile tale – nu te aștepta la ceva bun de la o astfel de relație. Un partener nu te respectă și, fără respect, o uniune fiabilă și puternică este imposibilă. Criticându-te în prezența altor oameni, el încearcă în mod inconștient să le dovedească altora, și chiar și lui, că tu ești de vină pentru faptul că el nu te mai iubește.

Citește și:   5 greșeli fatale care strică prima impresie

4. Atitudinea față de obiceiurile tale

Femeilor le place să se plângă de șosetele omului împrăștiate în jurul casei, dar uneori au și obiceiuri nervoase sau ciudate.Îți place să stai 2 ore în cadă și să vorbești cât mai mult cu mama ta; aștepți să îi sosească mâncarea pentru a încerca felul său; toată ziua cânți același cântec stupid.

În același timp, bărbații iubitori, de regulă, suportă toate aceste lucruri stăruitoare și rămân tăcuți sau reacționează prin umor. Dacă un om a început să vă facă în mod constant observații cu privire la orice lucru mic, singurul sentiment pe care îl mai are pentru tine este iritarea.

5. Atenția la ceea ce spui

Oamenii de știință au demonstrat că un bărbat este capabil să asculte cu atenție o femeie doar pentru 6 minute. Deci, ține cont de asta atunci când planifici o conversație importantă cu partenerul tău.

Și totuși, dacă un om vede că este foarte important pentru tine să vorbești, el va face un efort și te va asculta cu atenție, chiar dacă acest subiect este complet neinteresant pentru el.

Citește și:   10 remedii pentru a scăpa de celulită

6. Atitudinea față de lacrimile tale

Bărbații, în general, nu pot suporta aspectul de lacrimi de sex feminin. Și, recent, s-a constatat științific explicația: se pare că lacrimile femeilor conțin substanțe volatile speciale, care scad nivelul de testosteron la bărbați (respectiv, a redus atracția sexuală). Deci, nu folosi adesea plânsul ca un mijloc de a-l influența pe cel ales.

De fapt, când plângi, un om vrea să fugă și să nu vadă. Dar dacă iubește, se va trage împreună și cu toată puterea lui va încerca să te mângâie, chiar dacă ocazia de lacrimi pare banală pentru el. El va fi liniștit, numai când pe fața voastră zâmbetul va străluci din nou. Dar dacă nu vă place, atunci lacrimile vor fi doar un motiv pentru a vă supăra.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.