6 semne că ești osedată de machiaj

Crezi că ești sau nu obsedată de machiaj?

Cât de des te machiezi? Ești genul de persoană care are încredere să iasă afară și fără machiaj sau genul care se trezește mai devreme pentru a se asigura că arată ca scoasă din cutie?  Ai spune că este evident, însă limita dintre persoanele care folosesc machiajul doar pentru a-și ascunde imperfecțiunile și pentru a se pune în evidență și cele care nu își pot imagina o zi fără machiaj este foarte fină.

Iată 6 semene prin care îți vei da seama dacă ești sau nu obsedată de machiaj.

1. Nu vrei să pleci din casă fără machiaj

Dacă ți se pare că e imposibil să ieși din casă fără să te machiezi, șansele să fii obsedată de machiaj sunt foarte mari. Este important să te cunoști și iubești în starea ta naturală și să nu lași machiajul să devină o parte din tine.

2. Ai vrea să te machiezi așa cum ar face-o un profesionist

Citește și:   12 reguli de bune maniere pe care familie regală trebuie să le respecte încă de la naștere

Machiajul realizat de make-up artiști este unul încărcat, care poate schimba total fizionomia cuiva. Dacă îți petreci mult timp încercând să reproduci cele mai interesante tehnici de machiaj, s-ar putea să exgerezi. Nu uita că machiajul încărcat arată bine numai în poze.

3. Te îndrepţi mereu către secţiunea de machiaj

Nu este un secret că femeile sunt iubitoare de cumpărături. Majoritatea se îndreaptă fix spre pantofi, accesorii și genți și petrec multă vreme printre acestea, dacă ești obsedată de machiaj, este foarte probabil ca tu să petreci cel mai mult timp în zona fardurilor. Deși nu intenționezi neapărat să cumperi ceva atungi când pășești în magazin, petreci foarte mult timp printre vitrine.

4. Între mâncare şi machiaj, machiajul câștigă

Cui îi pasă de alimentație? Oricum nu știe nimeni ce mănânci. Te vei simți de 100 de ori mai fericită admirându-ți colecția de farduri decât aranjând cumpărăturile în frigider.

5. Ai mai multe rujuri, palete de farduri şi nuanţe de ojă decât prieteni

Citește și:   6 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a-ți urca copilul în avion

Fiecare om are în jur de 4-5 prieteni. O femeie normală deţine cam acelaşi număr de nunaţe de ruj. În momentul în care în fiecare dimineaţă ai de ales dintre 20 de nuanţe de ruj, trebuie să îţi dai seama că acorzi machiajului puţin cam prea multă importanță.

6. Urmăreşti mai multe pagini de frumuseţe pe internet decât oameni
În cazul în care faci acest lucru, înseamnă că machiajul a acaparat într-un fel sau altul toate zonele principale ale vieţii tale. Desigur că toate sfaturile de frumuseţe sunt impotante însă, la un moment dat se termină şi ele. Dacă ajungi să vezi şi să asculţi deseori acleeasi informaţii, înseamnă că machiajul a devenit pentru tine mai mult decât o pasiune.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.