7 secrete pentru a slabi rapid

Vrei să slăbești? Iată care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont!

Pierderea de kilograme e una dintre cele mai dificile sarcini pe care le poate avea cineva. Chiar și cei mai hotărâți și cu bune intenții renunță după câteva luni la programele de exercții sau nutriție. De ce? Pentru că poate fi greu. Foarte greu. Și apoi, nu e vorba numai de slăbit, ci și de a nu te îngrășa la loc. Cei mai mulți dintre noi nu ne putem permite un antrenor personal sau un nutriționist, iar pentru cei care au predispoziții genetice spre obezitate sau probleme cu metabolismul, slăbitul pare ceva imposibil. De fapt, nu e – dacă știi ce trebuie să faci și ai voință și ești disciplinat/ă:

1. Înțelege că 30 de minute sunt suficiente
Nu e nevoie de ședințe lungi de exerciții pentru a slăbi. 30 de minute de aerobic zilnic e suficient.

2. Învață despre nutriție și citește etichetele
E probabil ca oamenii care știu câte ceva despre nutriție să piardă mai repede în greutate, deoarece sunt atenți la consumurile zilnice recomandate.

Citește și:   18 alimente pentru care corpul tău îți va mulțumi!

3. Bea multă apă
Apa mărește sentimentul de sațietate și nu are calorii. Ar fi bine să te obișnuiești să bei numai apă, nu (și) băuturi bazate pe zahăr, care au calorii.

4. „Condimentează metabolismul”
Mâncărurile picante fac metabolismul să funcționeze mai repede. Acesta este principalul mecanism fiziologic pentru arderea grăsimilor.

5. Alege alimente de calitate
Caloriile contează, dar e la fel de important să fii atent/ă și la calitatea alimentelor, dacă vrei să slăbești. Consumă fructe și legume, grăsimi sănătoase, surse sănătoare de proteine și cereale integrale.

6. Nu deveni prea confortabil/ă
Încearcă să nu ai prea cald în casă, deoarece, atunci când e răcoare, mușchii scheletici rămân activi (tremură) pentru a crea căldură și ard caloriile în exces.

7. Nu mânca (prea mult) după cină
După cină e voie să ai gustări ușoare, sănătoase. Deoarece metabolismul încetinește seara, e bine să te abții de la consumul alimentelor bogate în grăsimi și carbohidrați.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.