6 lucruri pe care o femeie stilată nu le face pe facebook

O adevărată lady știe să se comporte în societate, dar și pe facebook! Iată ce nu trebuie să faci pe internet!

Astăzi, rețelele de socializare sunt foarte populare – dar nu trebuie să te lași prinsă în mirajul lor. O doamnă trebuie să fie mereu atentă la ce face și ce postează, ca să nu își strice reputația.

Iată lucrurile de care ar trebui să te ferești:

1. Nu trimite persoanelor pe care nu le cunoști cereri de prietenie
Doamnele știu că numărul de prieteni de pe Facebook nu oferă vreo informație valoroasă despre ele și nu trimit cereri de prietenie persoanelor necunoscute doar ca să pară mai populare. Dacă găsești profilul vreunei persoane interesante, află dacă aveți prieteni comuni care să vă facă mai întâi în viața reală cunoștințe.

2. Dacă prietenii tăi nu au ieșit bine în poze, nu le posta pe rețelele de socializare
Ar trebui să înțelegi că nimeni nu vrea să aibă pe rețelele de socializare fotografii de care nu e mulțumit/ă. Doamnele sunt atente și la sentimentele celor din jur și nu postează fotografii în care au ieșit numai ele bine.

Citește și:   Cât de RELE sunt femeile în funcție de ZODIE

3. Nu împărtăși tot ce faci
Chiar dacă ai o viață socială foarte activă și participi la o mulțime de evenimente, asta nu înseamnă că trebuie să afle toată lumea ce locuri vizitezi. Postează numai lucruri interesante, semnificative și nu îți schimba statusul o dată la zece minute.

4. Nu vorbi despre lucrurile (rele) care se întâmplă la la serviciu
Poate că ai un cerc restrâns de prieteni pe Facebook, dar tot nu e indicat să spui în public ce te nemulțumește, fiindcă șeful sau vreun coleg ar putea să citească și vei ajunge înr-o situație stânjenitoare. Nu uita că rufele murdare se spală în familie.

5. Nu împărtăși toate schimbările din viața personală
Viața personală nu e ceva care să fie de împărtășit pe Facebook. Ar fi straniu să treci de la „într-o relație” la „singură” și invers de fiecare dată când te cerți și te împaci cu iubitul. Dacă vrei, poți vorbi în privat cu prietenii buni despre cum mai merge treaba.

Citește și:   7 trucuri de stil pe care trebuie să le știe orice femeie cu forme

6. Nu posta fotografii indecente
Doamnele nu se pozează făcând bot sau scoțându-și posteriorul în evidență pentru a obține cât mai multe like-uri. Ele știu, de asemenea, că nimeni nu arată ca scos din cutie 24 din 24, așa că nu se feresc să posteze fotografii în care nu arată absolute perfect.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.