6 lucruri pe care nu ar trebui să le faci unui bărbat

Pentru o relație fericită e nevoie de mult efort din partea ambelor părți! Iată ce nu ar trebui să facă o femeie într-o relație!

Fiecare femeie vrea să aibă o relație fericită. Totuși, de multe ori ele preiau rolul bărbatului și, de multe ori, își sacrifică fericirea în numele dragostei.

Iată ce nu ar trebui să facă niciodată o femeie pentru bărbatul pe care îl iubește.

1. Nu ar trebui să încerci să-i rezolvi toate problemele

Chiar dacă are probleme financiare sau la muncă, nu ar trebui să încerci să-l salvezi mereu, dacă nu vrei să ajungi să trăiești cu un partener nehotărât și neajutorat căruia îi e frică să își asume responsabilitatea pentru viitorul său. Ești femeie, nu un cal de povară.

2. Nu-i face mereu cadouri scumpe

Dacă faci asta și el nu-și poate permite să-ți întoarcă favoarea, el se poate simți stânjenit. Dacă e însă un om fără scrupule, se poate folosi de dragostea ta pentru a obține ce vrea.

3. Nu fi umărul pe care plânge

Bărbații nu se îndrăgostesc de femeile cărora le pare rău pentru ei. Doar pentru că îl susții mereu nu înseamnă că relația voastră e una pofundă și împlinită. O femeie înțeleaptă își sprijină și își inspiră soțul să aibă noi realizări.

Citește și:   10 secrete care te ajută să pari bine îmbrăcată

4. Nu-i zice „Ce ți-am spus eu?”

Chiar dacă ai perfectă dreptate, nicio altă frază nu e mai provocatoare. Astfel îi arăți că ești mai deșteaptă decât el, ceea ce e lipsit de tact. Fiecare trebuie să sse simtă apreciat și important. Exprimându-ți dominanța nu prea te va ajuta să construiești o relație armonioasă.

5. Nu renunța la viața ta personală și la carieră

Doar pentru că ți-ai găsit iubirea nu înseamnă că trebuie să renunți la prieteni și carieră. Dacă îți sacrifici plăcerile pentru a avea grijă de familie, iubitul tău ss-ar putea să-și piardă interesul cândva. Cu cât ai o viață mai variată, cu atât te va aprecia soțul mai mult. Dar ține cont însă că extremele sunt periculoase.

6. Nu-ți schimba înfățișarea

E perfect normal ca o femeie să vrea să fie frumoasă pentru bărbatul pe care îl iubește. Dacă el face însă presiuni să-ți schimbi radical look-ul, nu ai nevoie de el. Dacă îți cere însă ceva ușor și acceptabil, nu fi încăpățânată.

Citește și:   8 TRĂSĂTURI pe care să le cauți la SOȚUL tău

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.