Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
6 GREȘELI din cauza cărora ești încă SINGURĂ – Andreea Bănică

6 GREȘELI din cauza cărora ești încă SINGURĂ

Dacă ai simțit vreodată că e ceva în neregulă cu tine și ești dezamăgită că nu îți găsești sufletul pereche, s-ar putea să faci niște greșeli care ți-au stricat planurile până acum.

Dacă te regăsești în greșelile de mai jos, ar fi cazul să faci o schimbare de atitudine.

1. Nu există loc pentru iubire în viața ta

Îți place să te implici în multe activități și ești foarte concentrat pe dezvoltarea ta personală sau profesională.

Diagnostic: ești ocupat cu totul, cu excepția iubirii.

Ce trebuie să faci: Fă-ți timp să ieși la întâlniri, socializează mai mult.

2. Nu poți renunța la relațiile din trecut

Nu poate nimeni să își șteargă amintirile, iar trecutul ar trebui să fie acceptat ca atare. Însă tu tinzi să exagerezi , trăind mai mult în trecut decât în prezent.

Diagnostic: relațiile anterioare sunt cele care îți populează inima.

Ce ar trebui să faci? Bucură-te de acele momente ca de ceea ce sunt- niște amintiri. Doar așa vei lăsa loc pentru unele noi.

Citește și:   7 lucruri pe care trebuie să le știi dacă îți dorești o talie subțire

3. Stai tot timpul acasă

Oboseala, vremea rea, cel mai deprimant sezon al anului – o ocazie de a petrece timp acasă. Vei găsi mereu o scuză pentru a nu ieși din casă.

Diagnostic: ai devenit un animal de companie.

Ce ar trebui să faci? Desigur, ai nevoie de momente singur, pentru a te relaxa. Dar nu trebuie să exagerezi. Socializarea e foarte importantă.

4. Nu ai grijă de aspectul tău

Bineînțeles că aspectul fizic este foarte important pentru că felul în care arăți îi poate atrage anteția cuiva pentru o eventuală conversație.
Dar dacă tu te îmbraci doar în hanorace și îți ții părul prins doar într-un coc neglijent, oriunde te-ai duce, nu-i un semn bun.

Diagnosticul: ai încetat să acorzi atenție aspectului tău.

Ce ar trebui să faci? Știi că ajungi să iubești pe cineva pentru sufletul și mintea sa, dar până acolo, trebuie să se îndrăgostească de aspectul tău. Așa că ai mai multă grijă.

Citește și:   Care sunt motivele potrivite pentru a te despărți de cineva?

5. Ești prea preocupat de părerea părinților

Părinții par a fi membrii departamentului de resurse umane și vor să știe totul despre partenerul tău sau despre persoana pe care o placi. Și dacă îl critică, iar tu te lași convinsă, e o problemă. Nu ei l-au cunoscut, ci tu.
Diagnostic: părerea părinților tăi este mai importantă decât a ta.

Ce ar trebui să faci? Autoritatea părinților este o parte importantă a educației care nu poate fi discutată.Cu toate acestea, părinții tăi au luat deja alegerile lor, acum este rândul tău.

6. Te sperie lucrurile noi

Refuzi deseori prietenii care te invită să iei parte în diferite activități pe care tu nu le-ai mai încercat înainte. Nici măcar nu ești interesat să afli lucruri noi. În unele cazuri tânjești la unele activități dar preferi să îi admiri pe cei pe care fac cele activități de a distanță, fără ca măcar să îți treacă prin cap că poți face și tu asta.

Citește și:   Rochii pulovere potrivite pentru orice tip de silueta

Diagnostic: îți este frică să încerci lucruri noi.

Ce ar trebui să faci? Ar trebui să înțelegi că lumea este foarte mare. Viața ta nu a fost scrisă pe hârtie și poți să-i schimbi oricând cursul și să găsești ceva ce te face cu adevărat fericit.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.