5 LUCRURI pe care să le faci într-o RELAȚIE ca să vă meargă bine

Se spune că încrederea e ca o oglindă – odată ce a fost spartă, s-ar putea să te rănești încercând să o repari, iar dacă reușești, nu va mai fi oricum niciodată la fel. Partenerul care nu are încredere în celălalt nu are liniște niciodată, este trist, furios și confuz. E foarte greu ca o relație să supraviețuiască dacă nu există încredere.

Când certurile dintr-o relație sunt dese, aceasta pare că se duce de râpă. Dacă nu se face nimic pentru a evita asta, e foarte probabil ca relația să se destrame. Nu aștepta ca partenerul să ia inițiativa și încearcă să faci tu ceva pentru a reaprinde flacăra pasiunii. Iată ce ar trebui să faceți pentru a vă întoarce la momentele plăcute de la începutul relației:

1. Pasul 1: vorbiți unul cu altul

Ca să puteți avea din nou o discuție confidențială, privește-l pe celălalt dintr-un alt unghi. Alături de această persoană îți dorești să găsești fericirea, așa că ai grijă de el așa cum ai grijă de tine. Nu mai vorbiți despre bani sau economie. Discutați despre pasiunile voastre, despre muzică, despre filme. Partenerului tău îi va plăcea să vadă că ești interesată. De asemenea, acceptă că cel drag este o persoană diferită. Spune-i ce te interesează și întreabă-l despre dorințele sale. Diferențele dintre voi nu ar trebui să te enerveze, ci să te facă să fii curioasă.

Citește și:   9 semne că sunteți mai mult decât ÎNDRĂGOSTIȚI - relația voastră e pe viață

2. Pasul 2: petreceți timp separat

Când apar copiii, iubiți pasionali se transformă în părinți grijulii. Totuși, pentru toată lumea ar fi util dacă adulții ar petrece timp pe cont propriu. Atunci când toți se vor reuni, vor putea să vadă din nou că ceilalți sunt interesanți. Încercați să petreceți timp separate, fără televizor, internet sau copii.

3. Pasul 3: flirtați

Partenerului tău îi va plăcea dacă te aranjezi și în weekend, nu numai pentru a merge la muncă sau în oraș. Atunci când ai grijă de înfățișarea ta, chiar dacă stați acasă, partenerul va înțelege că vrei să îi fii pe plac, iar acest lucru îi va da încredere să înceapă să flirteze iar cu tine.

4. Pasul 4: în primul rând, dragoste

În dezvoltarea spirituală a unei persoane apar și momente de criză, când ne punem la îndoială importanța și locul nostru în lume. În aceste perioade e important ca partenerul să îți fie aproape.

Citește și:   6 semne că un BĂRBAT nu poate să trăiască fără tine pe care FEMEILE nu prea le observă

5. Pasul 5: Sprijiniți-vă unul pe altul

Uneori e greu să îți recunoști slăbiciunile, iar când ești într-o relație trebuie să recunoști și slăbiciunile partenerului și să îl sprijini. Toată lumea are nevoie de ajutor și trebuie să vă fiți alături în momentele dificile.

De asemenea, ai răbdare. Reparațiile necesită timp.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.