Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 greșeli pecare le faci când te coafezi – Andreea Bănică

5 greșeli pecare le faci când te coafezi

Dacă te numeri printre femeile care își aranjează părul acasă, este importantă să urmezi câteva reguli esențiale.

Pentru că trăim în secolul vitezei, din ce în ce mai multe femei pierd noțiunea timpului și încearcă să rezolve toate lucrurile cât mai repede. Dacă te numeri printre femeile ocupate care trebuie să-și rezolve toate sarciniile rapid, probabil că aranjarea și pregătirile se fac tot pe repede-nainte.

Iată ce greșeli ar trebui să eviți atunci când vrei să îți faci rapid o coafură interesantă:

1. Nu te speli pe cap cum trebuie

Pentru o coafură frumoasă, părul trebuie să fie bine spălat, indiferent de ce tip e.

2. Folosește uscătoare de păr de slabă calitate

Orice uscător de păr e bun dacă vrei doar să îți usuci părul. Dacă te interesează însă un styling, ai nevoie de un model performant, care poate reduce timpul de uscare, are mai multe trepte de temperatură și un buton pentru aer rece (ideal pentru bucle). Poți căuta unul care are și funcție de supraîncălzite, ca să nu îți arzi părul.

Citește și:   Cum să salvezi o relație care e pe punctul să se sfârșească. Sfaturi prețioase de la psihologi care te ajută să nu ajungi la divorț

3. Aplici fixativul înainte de a folosi ondulatorul sau placa

Asta este o greșeală periculoasă – pe de-o parte, rezultatul final nu va fi unul foarte natural; pe de altă parte, părul se poate lipi de ustensila fierbinte, ceea ce poate provoca topirea keratinei și ruperea părului.

4. Nu te tapezi corect

Taparea presupune asigurarea unui volum rezistent la rădăcină sau amplificarea părului. Ar fi ideal ca procedeul să îți iasă din prima, pentru a-ți putea descurca părul la nevoie. Ridică la 90 de grade șuvițe groase de maxim 2 cm și coboară în răspăr cât mai aproape de rădăcină posibil, folosind un pieptene sau o perie specială de tapaj.

5. Folosești prea mult șampon uscat

Știm că e de mare ajutor, dar prea mult poate deveni dăunător, fiindcă sensibilizează ielea capului și dăunează foliculilor de păr. De asemenea, e important ăs respecți distanța recomandată, să aștepți cinc minute și apoi să îndepărtezi excesul pieptănându-te.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.