5 culori pe care le poți purta indiferent de siluetă

Alegerea culorilor poate salva sau ruina o ținută. De obicei, femeile au niște culori preferate pe care aleg să le poate în orice ținută și se tem să experimenteze și alte variante de nuanțe. Există, de asemenea și stereotipuri legate de culori, cum ar fi, de exemplu că roșul se potrivește mai degrabă pentru o ținută de seară sau că movul este o culoare prea adolescentină. Sunt însă idei false și te pot împiedica să îți construiești o ținută reușită și un aspect impecabil. Dacă ai renunțat la achiziționarea anumitor articole vestimentare din cauza nuanțelor, acum este momentul să reconsideri aceste decizii pentru viitor. Se pare că există 5 culori care i se potrivesc oricui indifferent de păr, culoarea pielii, a ochilor sau forma fizică.

Știi bine că o ținută reușită nu îți influențează doar aspectul, ci și starea de spirit. Așa că uită pentru moment de ținutele clasice în alb și negru. Experimentează nuanțe care garantat ți se vor potrivi și vei vedea cum și atitudinea ta se va schimba.

Citește și:   8 motive pentru care mint copiii

Este timpul să faci o schimbare în garderoba ta și să lași ideile preconcepute deoparte. O ținută potrivită îți poate schimba viața. Conform specialiștilor în domeniu, acestea sunt cele 5 culori care i se potrivesc oricui:

1. Mov

Movul este o culoare sofisticată și elegantă în același timp. Deși este deseori ales pentru ținutele elegante, de seară, movul se potrivește perfect și într-o ținută de zi. Acestei culori i se potrivește orice culoare de piele și păr. Poți asorta un articol vestimentar mov cu unul de culoare alb, gri sau albastru denim.

2. Verde smarald

În general verdele este o culoare puternică și excentrică. Dar această nuanță smarald temperează orice ținută. Este o nuanță elegantă, care emană stil și pozitivitate. Fiind și o variant mai închisă a verdelui, avantajează orice tip de siluetă. În această nuanță, poți opta și pentru ținute all green, tocmai pentru că nu este o nuanță aprinsă.

3. Roșu

Nu se poate să nu ai câteva articole în culoarea pasiunii în garderobă. În primul rând, este roșu este o culoare adorată de bărbați și vei atrage foarte ușor atenția acestora.Te poți juca cu nuanțele de roșu ca să se potrivească culorii părului tău și trăsăturilor tale. Deși este o culoare intensă, te teme să o porți și în ținute casual.

Citește și:   Cum să alegi rujul perfect în funcție de nuanța pielii tale

4. Fucsia

Poate ai ezitat să alegi această nuanță în trecut, crezând că este prea intensă și greu de asortat. Însă această culoare i se potrivește oricui.  Această culoare exprimă feminitate și pozitivitate și te poate ajuta să te evidențiezi în mulțime. De asemenea, i se potrivește oricărui tip de ten și păr. Echilibrează ținuta și alege să o porți cu articole monocrome.

5. Turcoaz

Turcoazul este una dintre cele mai frumoase nuanțe de pe paleta culorilor. Nu te teme să o porți dacă ți se pare prea puternică. O astfel de culoare i se potrivește oricui și va scoate orice ținută din anonimat. Adoptă un look atât elegant, cât și tineresc folosindu-te de articole vestimentare în această nuanță.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.