4 tipuri de femei pe care bărbații le iubesc la nebunie

Este foarte dificil să găsești o rețetă sigură pentru a-l face pe un bărbat să se îndrăgostească de tine. ​​ Gusturile variază. Unii sunt atrași doar de blonde, unii nu-și pot lua ochii de la brunete. Uniipreferă formele, altele vor femei slabe. Aceasta, însă, este partea ușoară! Când vine vorba de trăsăturile personalității femeilor, totul este și mai complicat, sau cel puțin așa crezi. Nu este totuși atât de ambiguu precum pare.

Pentru a dovedi acest lucru, în următoarele paragrafe ale acestui articol, vom vorbi despre 4 tipuri de femei care, de cele mai multe ori, reușesc să captiveze inima bărbaților și să fie foarte atractive.

Tip 1: FEMEIE ÎNCREZĂTOARE

Nu este nimic mai atractiv pentru bărbați decât o femeie care emană siguranță și încredere oriunde merge. Acest lucru, totuși, nu are prea mult de-a face cu modul în care arată și își evidențiază trăsăturile fizice. Ceea ce îi atrage pe domnii este fiecare gest, mișcare și vorbă a unei fete care îi interesează și pare să strige: „Sunt unică și excepțională și tu vei fi un norocos te îndrăgostești de mine”.

Citește și:   7 motive pentru care relațiile se destramă

Dacă o femeie se acceptă (în ciuda defectelor și a imperfecțiunilor pe care le are), este mult mai probabil ca ea să fie acceptată necondiționat, cu tot u dezavantajele și nebunia sa de viitorului ei partener.

Deci, dacă știi ce meriți și ai scopuri și priorități bine definite, oricine se va simți atât confortabil în preajma ta, cât și provocat.

Tip 2: FEMEIE INOCENTĂ

Deși acum este mai ușor să găsești un ac în carul de fân decât o fată care este de acord cu această descriere, nu este imposibil. Nu trebuie să fii o persoană proastă, tăcută și în imposibilitatea de a purta o conversație, ci o femeie decentă și conștientă de valoarea deciziilor tale. O femeie care nu se sărută niciodată la prima întâlnire este natural elegantă și necesită un efort din partea partenerului său, este o adevărată comoară. Fiecare bărbat ar dori să aibă o fată doar pentru el!

 

Suntem de acord că nici unul din aceste lucruri nu trebuie să meargă mână în mână cu castitatea. Ne referim, mai degrabă, la o anumită timiditate, delicatețe, sensibilitate și rezervă, cu care unele femei aprind imaginația masculină mai bine decât decolteurile adânci și fustele scurte ale altor fete. Nu numai că vei fi întotdeauna respectată de partenerul tău, dar, de asemenea, vei fi tratată ca o prințesă: alesul tău va fi mereu acolo pentru a te ajuta să ieși din necaz!

Citește și:   Cum să ai o relație fericită

Tipul 3: FIGURA MATERNĂ

În timp ce bărbații nu o recunosc, aproape toți se simt foarte atrasi de femeile care par să aibă caracteristicile mamei lor. În general, ei nu pot evita dorința de a avea un mic dejun pregătit înainte de muncă, o casă curată și cămăși bine călcate în fiecare zi.

În plus, ei văd în acest tip de femeie o familie împreună și o relație plină de căldură. Cu o astfel de femeie, oricine ar putea să uite de problemele și necazurile lor.

Tip 4: FEMEIA INTELIGENTĂ

Chiar dacă de ani de zile ai fost bombardată cu stereotipuri care vorbesc atât de mult despre preferințele pe care bărbații le au pentru blondele voluptoase și frumoase, bărbații au de fapt o mare slăbiciune pentru fetele inteligente și culte. Nu te lăsa păcălită: ei vor o femeie care să le stimuleze mintea, cu care să aibă subiecte de discuție și cu care să dezvolte opinii.
Este imposibil să se plictisească de o femeie inteligentă, care are mereu cuvintele la ea.

Citește și:   10 GREȘELI care îți strică POZELE de vacanță

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.