Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
15 invenții ciudate pentru copii care te vor pune pe gânduri – Andreea Bănică

15 invenții ciudate pentru copii care te vor pune pe gânduri

Produsele pentru copii sunt perfecte pentru părinții care îsi doresc sa le ofere copiilor lor tot ce este mai bun. Cu toate acestea, unele sunt chiar ciudate și cu siguranță te pun pe gânduri, înainte să le achiziționezi.

1. Peruca pentru copii

Te-ai săturat să aștepți să-i crească părul copilașului tău? Iată soluția perfectă!


2. Uscătorul de bebeluși

Se folosește dupa schimbarea scutecelor bebelușilor. Este perfect pentru părinții mai ocupați, care nu au timp să aștepte ca bebelușul sa se usuce în mod natural și totul trebuie să se producă cât mai rapid.

3. Un sistem care dezvoltă abilitățile copilului de învățare, încă din burta mamei

Acest sistem se pune pe burtica mamei și transmite „lecții” ritmice către copil, care ar trebui să-și dezvolte, astfel, capacitatea de învățare.

 

4. Suportul pentru menținerea picioarelor copilului ridicate

Această invenție a apărut, considerându-se utilă în momentul schimbării scutecului. Mămicile ar trebui să fie încântate.

Citește și:   7 greșeli pe care le fac toți părinții


5. Tocuri pentru copii

Se spune câ nu te poți pune cu moda, nu?


6. Olița cu suport pentru tabletă

În secolul XXI, ce mai este o oliță fără un suport pentru tabletă? Doar nu vrem ca micuțul nostru să se plictisească, nu?


7. Haina pentru mamă și pentru copil

În teorie, copilului ar trebui să-i fie mai bine din punct de vedere termic, în anotimpul rece. Cu toate acestea… arată puțin a scenă din „Alien”. Ai nevoie de mult curaj pentru a purta acest obiect vestimentar.


8. „Salopeta” cu rol de mop

La început, această invenție a fost o glumă a designerilor din Japonia, dar mai apoi, cineva chiar a hotărât să producă aceste haine. În cazul în care îi cumperi copilului tău așa ceva, mare grijă să nu-l confunzi chiar cu mopul și să ajungă în găleata plină cu apă!

9. Parfumul pentru copii

Se spune că mirosul copiilor este unul foarte plăcut,dar, dacă totuși te plictisești de el, poți apela la parfumurile speciale pentru copii. Este recomandat pentru cei de peste 6 luni.

Citește și:   7 trucuri de frumusețe care te vor face să arăți ca o vedetă de la hollywood

 

 

10. Analizator pentru plânsul copilului

Cu ajutorul acestui obiect, poți afla motivul pentru care bebelușul tău plânge. Astfel, vei putea să îl și liniștești mult mai ușor.

 

 

 

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.