Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
13 SEMNE care îți arată cât de PUTERNICĂ este o relație – Andreea Bănică

13 SEMNE care îți arată cât de PUTERNICĂ este o relație

Dacă ai avut vreodată îndoieli cu privire la cât de bine merge relația în care ești implicată, citește aceste afirmații și descoperă cât de solidă e relația ta. Am adunat câteva caracteristici care te pot ajuta să înțelegi dacă relația ta este puternică sau nu și să rezolvi unele probleme cu partenerul tău, dacă există.

1. Poți discuta planurile de viitor într-o atmosferă calmă

Dacă nu vă puteți planifica împreună viitorul, toate încercările de a o face provoacă anxietate și nu poți discuta nimic fără a te îndoi, nu ai încredere în spusele partenerului tău. Este doar o chestiune de timp înainte să se întâmple ceva pentru a rupe relația. Într-o relație bună, partenerii se confruntă cu viitorul fără frică și sunt de fapt încântați de asta.

2. Toate promisiunile tale sunt reale

Într-o relație sănătoasă, oamenii se simt în siguranță și au încredere unul în celălalt. Dar nu poate fi vorba de încredere dacă tu sau partenerul uitați de promisiunile pe care vi le faceți, sau pur și simplu nu le respectați. Este crucial să respecți sentimentele și dorințele partenerului și să nu faceți promisiuni pe care nu le poți îndeplini.

3. Nu vă controlați unul pe celălalt

În relațiile bune, oamenii nu experimentează dorința maniacală de a controla viața partenerului și nu-și impun opiniile asupra lor. Acest comportament ar putea fi confundat cu grija, dar motivul real este că ei vor să controleze totul.

Citește și:   10 lucruri pe care nu trebuie să le schimbi pentru partener

4. Te descurci bine cu programe zilnice opuse

Dacă ai propriile tale obiceiuri și ambii nu puteți găsi un compromis sau pur și simplu nu doriți să faceți un efort, nu putem numi acest tip de viață unul armonios. Oamenii care se respectă reciproc vor găsi întotdeauna echilibru, astfel încât să se poată simți confortabil.

5. Relația ta e o dramă fără sfârșit

Viața ta nu poate fi liniștită și confortabilă dacă nu ai nici măcar șansa de a vorbi cu partenerul tău, dacă trebuie să ghicești mereu și să eziți în acțiunile tale pentru că ți-e teamă de reacțiile lui.

6. Sunteți mândri unul de celălalt.

Dacă nu poți accepta realizările persoanei iubite, înseamnă că relația ta constă în rivalitate, invidie, stima de sine scăzută și voința de a controla totul. Într-o familie fericită, oamenii sunt cu adevărat fericiți pentru succesul celuilalt și tratează aceste realizări ca pe niște motive de a sărbători, chiar dacă succesul este nesemnificativ.

7. Respecți planurile făcute împreună

Dacă nu-ți pasă de sentimentele partenerului tău, nu-ți vei aminti niciodată să-l informezi despre schimbarea planurilor. S-ar putea chiar să îți oprești telefonul și să nu te gândești de două ori. Dar, în relațiile serioase, oamenii înțeleg că e posibil să apară situații de urgență și nu evită să discute despre planuri care se întâmplă brusc.

Citește și:   7 SFATURI care te ajută să nu îți aduci problemele de la MUNCĂ în relație

8. Acțiunile tale după o ceartă

Nimeni nu este imun la conflict, dar oamenii care se iubesc nu încearcă niciodată să se distrugă și să se rănească unul pe celălalt. Oamenii îndrăgostiți, în schimb, sunt interesați de rezolvarea conflictelor: astfel dacă ai o relație sănătoasă, ești mereu dispus să înțelegi opiniile și poziția partenerului.

9. Nu există loc de gelozie în relația ta

Uneori, gelozia se transformă în obsesie și o persoană geloasă se transformă într-un tiran care își tratează partenerul ca și cum ar fi proprietatea sa. S-ar putea să fii gelos pe prieteni, pe rude și pe hobby-urile partenerului, să vrei să îl faci pe partenerul tău să se simtă vinovat, dar este mult mai bine să ai încredere în cei dragi.

10. Nu te plângi de partenerul tău.

Nu e bine dacă nu poți vorbi deschis cu partenerul tău și doar începi să te plângi la prietenii tăi. E ca și cum această relație este foarte dificilă pentru tine și că te simți în dificultate, dar nu vrei să faci nimic în legătură cu asta.

11. Nu încerci să schimbi ceva la partenerul tău

Partenerii maturi, care se iubesc, se acceptă reciproc așa cum sunt. Astfel, dacă ești într-o relație sănătoasă, nu compari persoana iubită cu idealuri efemere, cu obiective nerealizabile și cu prieteni mai de succes. Nu vei fi niciodată fericit dacă crezi că partenerul tău face totul greșit cum ar fi modul în care gândeșc, arată, vorbește etc.

Citește și:   Perechiile de zodii predestinate să fie împreună pentru toată viața

12. Nu vă învinuiți unul pe celălalt

Dacă începi să dai vina pe partenerul tău în loc să cauți soluția la o problemă, aceasta indică faptul că relația ta este instabilă. Nici măcar nu presupui că ai putea fi cauza principală a problemei, este mai ușor să acuzi pe altcineva, iar partenerul tău este forțat să tacă și să fie de acord cu tot ceea ce spui. Nu există o armonie în această relație. O relație bună înseamnă să fiți o echipă. Oamenii îndrăgostiți au grijă unul de celălalt, acționează împreună și ambii își asumă responsabilitatea pentru acțiunile și greșelile lor.

13. Cum să fii fericit într-o relație ?

O relație este responsabilitatea voastră comună. Nu îți fie frică să discuți totul deschis și sincer și să îți asculți partenerul. În acest fel vei înțelege dacă relația ta este armonioasă sau nu. Nu poți schimba cealaltă persoană, dar te poți schimba tu. Și ceilalți oameni se vor schimba după ce vor observa schimbarea în tine.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.