12 modele superbe de TATUAJE pentru fete

Atunci când te-ai hotărât să-ți faci un tatuaj, cel mai bine ar fi să alegi ceva care să însemne mult pentru tine sau care să te inspire, pentru că alegi un tatuaj care exprimă ceea ce simți, șansele ca acesta să fie unic sunt mult mai mari. Dacă știi deja ce vrei, trebuie să cauți cu mare atenție artistul care să-ți facă tatuajul. Este o procedură dureroasă și care presupune riscuri, așa că ar fi mai bine să mergi într-un loc care îți inspiră siguranță.

Trebuie să știi că un tatuaj necesită o investiție costisitoare. Dacă îți dorești asta foarte mult, cel mai bine ar fi să economisești până când ai suficienți bani pentru a-l face. Deși poate fi acoperit în timp, un tatuaj este în principiu un lucru permanent. Îndepărtarea tatuajului cu laserul este mult mai dureroasă decât tatuajul în sine, așa că ar trebui să te gândești bine înainte de a lua mare decizie. Nu face asta impulsiv.

Citește și:   8 semne că o femeie nu te mai iubește

Zona în care îl faci este la fel de importantă. Unele dintre cele mai dureroase zone sunt coastle, gleznele sau mușchii fesieri.

Dacă te gândești să îți faci un tatuaj, ar fi mai bine să începi cu un model micuț și drăguț. Iată câteva sugestii perfecte:

1. O bicicletă drăguță pe braț

2. Pentru iubitorii de cafea

3. Un diamant drăguț

4. Să zburăm departe!

5. Bătăile inimii

6. Așa sunt eu!

7. Mergi mai departe!

8. Prima literă a numelui tău

9. Pulsul pe deget

10. Sub umbrela mea!

11. Minimalist

12. Buline drăguțe

Citește și: Ce tatuaj ți se potrivește în funcție de ZODIE

Pentru cele cărora le place să fie ghidaţi de astrologie, iată câteva tatuaje care se potrivesc cu adevărat personalității tale:

Berbec


Gândește-te la săgeți – acestea se potrivesc cu energia ta. Au direcție, la fel ca tine, care ești o forță competitivă.

Taur


Adori viața bună și nu te simți vinovată când te bucuri de cele mai fine lucruri. Gândește-te la palmieri sau la un tatuaj cu o inimioară pe gât, care e o parte importantă a corpului tău, având în vedere că ești foarte romantică.

Citește și:   9 lucruri pe care trebuie să le faceți în cuplu înainte să vă culcați

Gemeni


Ești gata să-ți iei zborul în orice clipă, așa că ți se potrivesc tatuajele cu păsări, aripi, pene. Ești o persoane duală, deci poți încerca ceva care are două stiluri diferite.

Rac


Ești o familistă incurabilă, care nu va uita niciodată de tradiție. Îți place pacea oferită de o lume stabilă. Încearcă o ancoră, o bătaie de inimă sau un nume care îți este foarte drag.

Leu


Ești o lideră înnăscută căreia îi place să se afle în lumina reflectoarelor. Ți s-ar potrivi perfect un tatuaj cu o coroană sau un leu.

Fecioară


Ești mereu gânditoare, așa că ți-ar plăcea un tatuaj lucrat atent la detalii – unul geometric cu multe linii sau un citat bine ales.

Balanță


Nu ai suporta să faci ceva pe cont propriu, așa că alege un tatuaj care să facă referire la prietenul cel mai bun, la sufletul tău pereche sau la altcineva de care vei fi mereu apropiată.

Scorpion


Ești foarte pasionantă – un tatuaj cu un trandafir ar fi emblematic pentru numeroasele tale dorințe, undeva pe coapsele sau șoldurile tale sexi.

Citește și:   Cum să știi ce să mănânci ca să arăți bine în funcție de forma corpului

Săgetător


Ai o dorință imensă de a călători, așa că un tatuaj cu o hartă sau niște coordonate geografice ar fi perfecte pentru tine.

Capricorn


Ești o persoană cu picioarele pe pământ, hotărâtă și muncitoare. Ți-ar plăcea niște tatuaje declarații, precum un copac înalt cu rădăcini.

Vărsător


Ești o persoană care vrea să facă lumea un loc mai bun și știi că totul pe acest pământ este interconectat. Ți s-ar potrivi mandala, un simbol al universului.

Pești


Fiind un semn de apă, e ceva mai greu să fii definită. Ești blândă și îți place să visezi, așa că probabil ți-ar plăcea un unicorn sau niște fluturi.

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.