Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
12 LUCRURI pe care le folosesc FEMEILE, iar BĂRBAȚII le urăsc – Andreea Bănică

12 LUCRURI pe care le folosesc FEMEILE, iar BĂRBAȚII le urăsc

Dacă vrei să-ți mulțumești partenerul sau să atragi atenția cuiva care îți place, o poți face. De exemplu, renunță la machiaj sau măcar adoptă un aspect mai natural. Fetele ar putea găsi acest lucru ciudat, dar majoritatea bărbaților te vor vedea mai atractivă. La fel și când vine vorba de stilul vestimentar. Moda îți dă multe opțiuni și îți oferă ocazia să experimentezi, dar ai grijă să nu exagerezi.

Iată 12 greșeli pe care femeile le fac:

1. Cizme de iarnă cu puf 

Femeile iubesc acest tip de cizme pentru că păstrează căldura la picioare pentru o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, aceste cizme au un miros urât și sunt murdare, în principu din motive de utilizare frecventă, printre altele.

2. Extensii extravagante

Nu e rău să îți schimbi aspectul prin ajustarea lungimii părului din când în când. Dar din dorința de a face o schimbare majoră, tinzi să exagerezi. Nu uita că bărbații iubesc ceea ce este natural.

Citește și:   6 trucuri de machiaj pe care ar trebui să nu le mai faci

2. Machiaj în exces

Într-adevăr, sunt o mulțime de produse cosmetice pe piață, mai ales în ceea ce privește machiajul. Dar asta nu înseamnă că trebuie să le folosești pe toate. Bărbaților le plac femeile naturale.

4. Rochii lungi

Designul majorității acestor rochii este spectaculos, dar nu urmărește silueta femeii, defavorizându-ți uneori formele corpului. Încearcă să găsești ceva care să se potrivească formelor și înălțimii tale.

5. Lentilele de contact

Se observă de cele mai multe ori la fete la vârsta adolescenței, dar în unele țări sunt la fel de populare la orice vârstă. Un sfat pe care și un bărbat l-ar da ar fi să îți prețuiești culoarea ochilor. Deși tu poate te-ai plictisit de ochii tăi, asta nu înseamnă că altcineva nu îi poate vedea frumoși.

6. Coroana de flori

Un număr tot mai mare de femei tind să cumpere flori frumoase și să facă un fel de coroană din ele. Adevărul este că această opțiune este viabilă, dar trebuie să ai grijă ca florile să fie frumoase și nu uscate!

Citește și:   Cum poți avea un păr sănătos și frumos

7. Sprâncene false

Fără îndoială, nu există niciun bărbat căuia să îi placă niște sprâncene vopsite sau creionate. E în regulă să folosești puțin creion pentru a stiliza sprâncenele, însă ai grijă ca nuanța să pară cât mai naturală.

8. Excesul de fixativ pentru păr

Imaginează-ți scenariul: un bărbat îți atinge părul și simte de fapt ceva aspru și inflexibil, uneori chiar și umed. Este în zadar să menționăm că bărbaților nu le place asta.

9. Ochelari fără lentile 

Avem o teorie că această modă a fost creată de o fată de 4 ani.  Nici măcar să nu te gândești să porți ochelari fără lentilă. Este un artificiu stilistic care nu are niciun scop. Și deși moda îți permite să te joci, nu trebuie să exagerezi.

10. Colanți pe stradă

Colanții nu sunt pantaloni ! Sunt special concepuți pentru antrenamentele de yoga sau sporturi asemănătoare. Deci, este total greșit să îi porți pe stradă.

11. Genele false

Citește și:   10 lucruri pe care trebuie să le știi despre GENELE FALSE

Ai grijă de genele tale într-un mod sănătos, astfel încât să nu trebuie să recurgi la alte mijloace pentru a le avea. Cel mai important, oricât de bine ar fi puse, tot nu vor arăta naturale.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.