12 greșeli care îți ruinează aspectul pe care trebuie să le eviți

Atunci când vorbim despre tiparul omului nefericit, imaginea unui bărbat în haine murdare sau zdrențuite, cu părul murdar, apare imediat. Dar există și alte lucruri mici pe care mulți le fac zilnic, care nu conturează un aspect prea plăcut.

1. Rădăcini nevopsite

Dacă schimbi radical culoarea părului, între rădăcini și lungime va exista în scurt o discrepanță. Tu trebuie să te asiguri că aceasta nu vrea fi prea mare, iar părul tău nu va arăta ca un curcubeu.

2. Elasticul de păr purtat pe mână

Acesta este cazul femeilor foarte ocupate, care sunt obișnuite să își prindă părul pe fugă. Bineînțeles, acest lucru este convenabil, dar strică întreaga imagine. La urma urmei, un elastic nu este un ceas sau o brățară, locul ei este pe păr și nicăieri altundeva.

Poartă-ți elasticul în buzunar și folosește accesorii pentru mâini.

3. Păr prins neglijent

Dacă te deranjează părul și nu ai timp pentru o coadă sau un coc, le faci pe amândouă. De multe ori prinzi părul într-o grămadă de neînțeles. Această opțiune este bună pentru când ești acasă, dar e puțin probabil să te arate elegantă în societate. Optează mereu pentru o coadă de cal, o vei face la fel de repede.

Citește și:   10 obiceiuri care te îmbătrânesc prematur

4. Îngrijirea cuticulelor

Mâinile sunt cartea ta de vizită. Poate ți s-a părut că nu sunt foarte ușor de observat.Însă cei din jur vor vedea și din astfel de lucruri își vor forma o impresie generală, nu în favoarea ta. Monitorizează cu regularitate mâinile. Doar 2 minute pe zi, iar problemele pot fi evitate.

5. Nuanța necorespunzătoarea a fondului de ten sau tonalitate

Dacă culoarea fondului de ten este prea întunecată sau luminoasă, fața se va deosebi puternic de gât. Arată urât. Alege-ți bază tonală potrivită, ia câteva nuanțe pentru a le încerca. Aplică-le de-a lungul liniei bărbiei și alege opțiunea care corespunde culorii gâtului.

6. Porți două genți voluminoase în același timp

O geantă pânză este o opțiune bună pentru a face cumpărăturile. Dar să o porți în fiecare zi nu se merită și îți va strica aspectul. Aruncă tot ce nu îți este necesar prin genți și nu vei mai avea nevoie de două.

7. Lași lenjeria intimă la vedere

Citește și:   7 greșeli care îi fac pe oameni să te deteste

În cazul în care toate lumea îți vede o parte din lenjerie peste curea sau în continuarea bluzei, nu este nimic fermecător. Dimpotrivă, alții ar putea crede că ai fost prea leneș să te uiți în oglindă. De asemenea, e important să alegi mărimea potrivită pentru lenjeria ta de corp.

8. Pielea uscată

Știm cu toții că pielea trebuie să fie hidratată. Și nu doar din cauza faptului că, așa apar ridurile mai repede, dar, de asemenea, din cauza exfolierii feței și a mâinilor aspre. Trebuie doar să te hidratezi mai mult.

9. Sfaturi privind părul

Nu îți lăsa părul prea mult în voia sorții. Tunde-l la câteva luni pentru a fi sănătos și pentru a crește mai repede.

10. Tragi constant de haine pentru a le aranja

Încercările constante de a aranja hainele îi deranjează pe toți – pe tine și pe ceilalți. Oamenii din jurul tău cred că nu poți alege haine confortabile. Și aceasta este o concluzie neplăcută.

Citește și:   Cât de gelos e în funcție de zodie

11. Buzele crăpate

Un ruj luminos pe buzele crăpate arată urât și evidențiază problema. Te face să arăți ca și cum ai avea 15 ani și tocmai te-ai sărutat în frig.

Amână pentru o perioadă rujurile colorate până când buzele se recuperează și optează pentru balsamul de buze. Dacă buzele au o nuanță puternică gălbuie, utilizează substanțe nutritive speciale.

12. Părul de pisică sau de câine pe haine

Poate ți s-a părut că este invizibilă. Oamenii din jur vor vedea cu siguranță, iar aspectul tău și stilul vestimentare își vor pierde farmecul.

Restricționează-i accesul animalului de companie la hainele de oraș și îmbrățișează-l doar când porți haine de interior.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.