11 secrete care le ajută pe franțuzoaice să fie recunoscute în toată lumea

Parisienii sunt renumiți pentru stilul lor. Pentru a arăta cât mai bine, femeile respectă anumite reguli simple, specifice stilului franțuzesc.
Descoperă astfel, principalele secrete ale lookului parizian:

1. Pantofii confortabili și eleganți

Femeile din Franța au o afinitate destul de mare pentru confort. Asta se datorează și faptului că înainte de orice eveniment important, ele lucrează și au nevoie să se simtă cât mai bine. Prin urmare, nicio femeie nu își va tortura picioarele pentru o pereche de pantofi incomozi.

2. Machiajul natural

Indiferent de vârstă sau de statutul social, franțuzoaicele vor opta mereu pentru naturalețe. Ele nu folosesc machiaje stridente, ci produse care doar să le accentueze frumusețea. Rujul strălucitor este adecvat doar seara. În rest, reprezintă o formă de prost gust.

3. Rujul roșu

Fiecare femeie are cel puțin un ruj roșu în geantă. Cu ajutorul acestui produs, look-ul său pare mult mai rafinat.

4. Coafurile simple

Părul aranjat perfect nu este o opțiune pentru femeile din Franța. Li se pare că acestea sunt prea plictisitoare. Din nou, naturalețea se impune în stilul lor.

Citește și:   7 greșeli de mchiaj pe care le faci zilnic fără să știi

5. Un pic de neglijență

Franțuzoaicele consideră că un pic de neglijență nu strică niciodată. Ba chiar dimpotrivă, aceasta poate adăuga farmec unei ținute. Aspectul ireproșabil nu se potrivește cu gusturile lor. Chiar și Coco Chanel a spus „Dacă ai fost uimit de frumusețea unei femei, dar nu îți poți aminti ce purta, înseamnă ca a fost îmbrăcată perfect.”

6. Saloane cât mai bune

Femeile de acolo ar prefera să-și cumpere cele mai ieftine haine, decât să nu meargă la cele mai bune saloane, unde să aibă grijă de părul lor. Chiar dacă nu au coafuri deosebite, pun accent pe o tunsoare reușită și pe o culoare care să se potrivească.  Ele consideră că se pot exprima prin coafura lor. Părul arată, de cele mai multe ori, foarte natural.

7. Accesorii elegante, dar decente

Femeile originare din Franța pun accent pe ochelarii de soare, pe bijuterii, mânuși și pe eșarfe. Aceste lucruri ilustrează cel mai bine stilul parizian. Chiar și o pălărie poate face o imagine comună să se transforme într-un look de excepție.

Citește și:   7 lucruri care te vor ajuta să ai o viață de FAMILIE fericită

8. Naturalețea

Sutienul cu push-up este foarte rar folosit în Franța. Femeile vor să fie cât mai naturale și adoră lenjeriile din dantelă sau mătase. Feminitatea este cea mai importantă.

9. Nu poartă haine cu logo-urile brandurilor

Francezii nu se dau în vânt după hainele care au la vedere logo-ul brandurilor. Femeile ar prefera să-și cumpere haine de la firme necunoscute, decât articole care vorbesc, în mod direct, despre prețul lor. Consideră că acest lucru este de prost gust.

10. Nu se bronzează

Orice femeie are mereu în geanta sa o protecție solară și o pălărie. Franțuzoaicele cred că bronzul îmbătrânește și preferă o piele albă. Această concepție s-a păstrat din secolul al XIX-lea. În acele vremuri, aristocrații considerau că bronzul excesiv este o dovadă de indecență.

11. Sunt foarte decente

Acest lucru se aplică în multe privințe. Fie că este vorba de haine, de accesorii sau de machiaj, stilul francez impune o decență anume. Femeile nu doresc să atragă atenția și nu adoptă un stil vulgar.

Citește și:   7 semne că mănânci prea mult zahăr

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.