10 TRUCURI de stil care te ajută să faci față FRIGULUI

Pentru că iarna a pus încă stăpânire pe garderoba noastră, n-ar strica să-i face față cu brio. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să te simți și stylish, dar și comod:

1. Pulover călduros

Legarea unui pulover în jurul taliei e un artificiu stilistic practicat de mai bine de 80 de ani, și tot acest artificiu ne-a oferit o idee bună pentru acest truc interesant – găsește un pulover mai mare și pune l peste cap, fără a băga și mâinile. Trage-l apoi până la nivelul taliei și fixează-l prin legarea mânecilor.

2. Monede care te salvează

Există persoane cărora pur și simplu nu le plac pantalonii și care preferă să poarte fuste în orice moment. Dacă nu dorești să renunți la stilul tău vestimentar, acest truc simplu te va ajuta să îți păstrezi fusta așa cum ar trebui: ia doar câteva monede mici și atașează-le pe marginea fustei din interior cu o bandă și bucură-te apoi de plimbare fără Efectul „Marylin Monroe”.

Citește și:   8 imagini superbe care le arată pe fotomodelele de acum 20 de ani

3. Învață cum să porți fuste și rochițe pe o vreme friguroasă

Dacă îți place să porți fuste în timp ce afară nu e tocmai o vreme însorită, trebuie să fii sigură că vei alege ștrampii și ciorapii potriviți. Colanții și ștrampii ar trebui să conțină bumbac, pentru că astfel vor face cel mai bine față tranziției de la cald la rece.  Dacă ești nedumerită cu privirea măsurii pe care ar trebui să o alegi, alege-o mereu pe cea mai mare pentru a evita supra-întinderea.

4. Șosete la modă

Purtarea șosetelor scurte cu cizme va face ca vizual picioarele tale să arate mai scurte, să nu mai vorbim de faptul că îți expui mai multă piele la aerul rece. Îți sugerăm să optezi pentru niște șosete peste genunchi, care îți vor alungi piciorul și îți vor ține și mai bine de cald.

5. Arată bine cu mai multe straturi de haine pe tine

Există mai multe sfaturi pentru a te încălzi pe o vreme friguroasă. Cel funcțional ar fi alternarea țesăturii straturilor de îmbrăcăminte ca:

Citește și:   11 secrete care le ajută pe franțuzoaice să fie recunoscute în toată lumea

lână sau bumbac pentru stratul interior – deoarece este respirabil și plăcut pentru piele.
stratul artificial de mijloc – peste materialul natural poți pune o bluză sintetică, pentru a menține căldura produsă de corp. pe care îl puteți întinde pe o cămașă sintetică, pentru a vă menține căldura produsă de căldura proprie.
Un articol impermeabil ca strat exterior

6. Ai grijă la supraîncărcare

Înapoi la sfaturile de modă – dacă porți nasturi sau cardigane, regula este inversă – un cardigan mai lung și mai dens va fi mereu pus peste cămașă, indiferent de materiale de data aceasta.

7. Fă îmbrăcămintea să fie rezistentă la apă

Te poți confrunta zilele acestea cu zăpadă sau ploaie. Nu este atât de enervant faptul că te uzi, ci că trebuie să rămâi la birou pentru 8 ore astfel. Un truc ar fi să pulverizezi niște fixativ pe ștrampi înainte să pleci de acasă.

8. Ai grijă la aspectul umerilor unui pulover

Citește și:   10 semne că s-a săturat de tine

Oricine a încercat vreodată să pună un pulover pe un umeraș știe că poate distruge umerii și ar putea să o facă pentru totdeauna. Folosește această tehnică ușoară, iar puloverul tău va arăta mereu bine:

9. Extinde cizma

Dacă nu ai șosete lungi la îndemână și vremea este oribilă – taie spre exemplu marginile unor mănuși elastice sau ale unor șosete mai scurt și pune-le peste vârful cizmelor- poate fi călduros, dar și la modă.

10. Dacă iarna te-a prins pe nepregătite…

Dacă iarnă te-a prins fără o pereche potrivită de pantofi la îndemână sau nu sunt în formă bună pentru zăpadă, poți să faci asta. Găsește niște spumă sau alte materiale artificiale, dar flexibile și care reglează temperatura,pune un pantof pe ea și conturează forma de jos , apoi pune acea formă în interiorul pantofului. Încălțămintea va fi astfel mult mai călduroasă.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.