10 trucuri de MACHIAJ pe care poate să le aplice orice FEMEIE

Machiajul ochilor e o formă de artă – e greu de aplicat, ușor de îndepărtat și pare să își schimbe forma de fiecare dată când pleoapele devin prea uleioase. Și tendințele par să se schimbe de la lună la lună și e greu să știi ce e popular. Iată câteva trucuri pentru un machiaj al ochilor perfect.

1. Transformă un creion de ochi într-un dermatograf lichid cu ajutorul unui chibrit sau al unei brichete. Ține creionul sub flacără timp de o secundă, lasă-l să se răcească timp de 15 secunde și apoi privește cum consistența sa se schimbă chiar sub ochii tăi.

2. Acoperă-ți pleoapele cu creion alb înainte de a aplica fardul de pleoape, pentru ca acesta să iasă mai bine în evidență. Dacă vrei ca fardul de pleoape să aibă o culoare mai strălucitoare, acoperă-ți pleoapele cu creion de ochi alb. Consistența opacă a acestuia va intensifica fardul.

3. Folosește o lingură pentru a crea codițele perfecte. Așază lingura lângă colțul exterior al ochiului și desenează o linie dreaptă, ca la machiajul stil cat eye. Folosește apoi marginea curbată a lingurii pentru a-ți desena o codiță perfectă.

Citește și:   Ce greșeli faci când aplici fondul de ten

4. Folosește o lingură și pentru a evita petele de rimel care ar putea să apară pe pleoapa superioară. Ține lingura deasupra pleoapei și apoi aplică rimelul așa cum ai face-o de obicei. În timpul procesului se va murdări lingura, nu pielea ta.

5. Adaugă o soluție salină în rimelul vechi pentru a-l readuce la viață. Ar trebui să folosești un rimel numai timp de trei luni, pentru că după aceea se acumulează prea multe bacterii, care pot duce la infecții ale ochilor. Dacă rimelul tău se usucă în aceste trei luni, readu-l la viață cu ajutorul a câtorva picături de soluție salină.

6. Încălzește-ți ondulatorul de gene cu uscătorul de păr, ca să poată fi folosit mai ușor. Aplicarea de aer cald îți va ajuta ondulatorul de gene să funcționeze mai ușor, iar efectul său va rezista astfel mai mult timp. Încălzește ondulatorul și apoi lasă-l să se răcească puțin – nu vrei să îți arzi pleoapele.

Citește și:   7 secrete pentru a slabi rapid

7. Pentru niște gene mai dese, presară niște pudră transparentă între aplicările de rimel. Pudra transparentă ajută la fixarea rimelului, oferindu-ți niște gene mai pline.

8. Aplică lipici de gene pe genele false cu ajutorul unei agrafe de păr curate. Folosește vârful unei agrafe de păr pentru a distribui lipiciul în mod uniform la baza genelor false. Așteaptă câteva secunde înainte de a le aplica.

9. Pentru un ruj mai rezistent, aplică ruj, pune-ți un șervețel peste gură și apoi aplică peste el pudră transparentă. Poate că procesul ți se pare prea complicat, dar merită să încerci. Rujul tău va deveni instantaneu mai rezistent.

10. Perfecționează-ți buzele. Desenează un X în arcul lui Cupid de pe buza superioară. Folosește un creion de buze de aceeași nuanță ca și rujul tău, iar apoi aplică-l pe acesta din urmă ca de obicei.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.