10 situații haioase în care se regăsesc toate femeile

Toate femeile se vor regăsi în aceste situații amuzante!

Despre noi, femeile, se spun foarte multe lucruri. Bărbații se plâng adesea că nu ne înțeleg, când de fapt totul este foarte simplu!

Iată 10 situații pe care le înțeleg toate femeile:

1. Probleme cu sutienul

Femeile pot avea o mulțime de sutiene, dar tot preferă să poarte unul sau două care li se potrivesc perfect.

2. Piruetă în oglindă

Oglinzile sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Ele fac piruete, analizând totul din cap până în picioare, inclusiv spatele.

3. Deschid gura când își dau cu rimel

Ești femeie? Ai făcut asta? Dacă da, nu ești singura! Majoritatea femeilor fac asta, deși nu există vreo explicație clară.

4. Femeile analizează mesajele

Femeile analizează fiecare cuvințel din mesaje. Ele încearcă să afle ce crede celălalt despre ele (de obicei iubitul sau cel pe care-l plac), precum și dispoziția expeditorului analizând limbajul sau emoticoanele folosite în mesaj.

5. Adesea spun exact opusul a ceea ce gândesc

Acesta e unul din motivele pentru care femeile sunt greu de înțeles. Ar putea să îți spună că te urăsc, dar să fie, de fapt, foarte îndrăgostite de tine. Nu poți ști sau ghici niciodată!

6. Au o imaginație bogată

Când un bărbat vede o femeie atrăgătoare, el se întreabă imediat cum ar fi ea la pat. Când o femeie întâlnește un bărbat chipeș, ea verifică prima dată dacă numele ei se potrivește cu numele lui de familie.

Citește și:   10 lucruri pe care nu trebuie să le schimbi pentru partener

7. Femeile adoră complimentele, dar…

Una dintre modalitățile principale de a impresiona o femeie e să îi faci complimente. Femeile le adoră, dar nu prea știu cum să răspundă la ele.

8. Obiceiurile lor de cumpărături

Cumpărăturile le fac să se simtă mai bine. Cumpără o mulțime de lucruri, iar mai apoi regretă, fiindcă nu le vor folosi.

9. Când își dau jos sutienul

Cel mai bun sentiment din lume e acela când își dau în sfârșit jos sutienul, la finalul unei zile.

10. Maraton de selfie

Știți câte poze își fac fetele înainte să aleagă una pe care să o pună la profil? Multe!!!

Citește și 10 PROBLEME ale FEMEILOR pe care bărbații nu le înțeleg

În lumea modernă, femeile se confruntă zilnic cu diverse provocări de care bărbații nu trebuie să se îngrijoreze. Asta se întâmplă deoarece trăim într-o cultură care pare să prefere numai un gen, deși campaniile de egalizare au câteva victorii. Sexismul e mult mai subtil decât ar crede oamenii, iar o bună parte din el e impus de dorințele sociale și de reprezentările media.

Iată câteva dintre problemele cu care se confruntă în fiecare zi femeile și care arată cât e de dificil să trăiești într-o lume a bărbaților:

Citește și:   7 trucuri pe care trebuie să le știi pentru a-ți îngriji pantofii

1. Competiția cu alte femei

O idee foarte periculoasă e aceea că numai o singură femeie poate obține ceva. Vedem asta tot timpul – femeile trebuie să concureze cu celelalte, iar lumea se așteaptă să apeleze la tertipuri feminine ca să ajungă sus.

2. A călători singură nu e o opțiune

Femeile se gândesc bine înainte să iasă singure din casă, deoarece ajung într-o lume unde există hărțuire pe stradă și amenințări reale de violență. Să plece singure în călătorie e și mai dificil.

3. Totul e scump

Multe studii au arătat că femeile nu sunt plătite chiar atât de bine precum bărbații. În plus, produsele destinate lor sunt mai scumpe decât cele destinate bărbaților.

4. O femeie le reprezintă pe toate

Femeile sunt mereu sub presiune și simt că trebuie să se descurce întodeauna foarte bine deoarece o singură femeie le reprezintă, de obicei pe toate. După cum spune politicianul Clare Booth Luce, dacă eșuezi, nimeni nu va spune că tu ești nepregătită, ci că toate femeile sunt nepregătite.

5. Atunci când ești la ciclu, totul e o provocare

Pentru femei e un coșmar să facă ceva atunci când sunt la ciclu. Pentru unele din ele, e chiar o tragedie. E și mai rău atunci când lumea se așteaptă să te porți ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat atunci când ai dureri de burtă îngrozitoare care te trimit la baie din 15 în 15 minute.

Citește și:   10 trucuri pe care trebuie să le știi când îți alegi SUTIENUL

6. Zâmbetul

E foarte probabil să fii sătulă ca toată lumea să îți spună să fii mai veselă – poate că ești bolnavă, obosită, epuizată sau că ai probleme. Totuși, toată lumea se așteaptă să arăți mereu impecabil din punct de vedere fizic.

7. Violența sexuală

Aceasta este o problem serioasă a lumii noastre, pe care nu ar trebui să o ignorăm. Cele mai multe victime ale asalturilor și violurilor sunt femeile.

8. Tocurile

Desigur, nu e obligatoriu ca femeile să poarte tocuri, dar în unele situații e necesar. Pantofii cu toc pot fi foarte neconfortabili și pot cauza dureri mari.

9. Produsele complexe de îngrijire

Femeile adoră cumpărăturile și să se ferchezuiască. Totuși, asta nu e așa de ușor pe cât pare. Femeile trebuie să aleagă dintre multe opțiuni.

10. Epilatul

Cele mai multe femei trebuie să scape de părul de pe corp. De cele mai multe ori, acest lucru e scump, dificil, ciudat și stânjenitor, în funcție de metoda pe care alegi să o folosești. Există și varianta de a nu te epila – alegerea aparține fiecăreia.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.