10 secrete ale femeilor care miros întotdeauna bine

Parfumul este o piesă importantă pentru orice femeie. Asigură-te că îl alegi pe cel mai bun pentru tine!

Christian Dior a spus cândva că „parfumul unei femei spune mai multe despre ea decât scrisul ei de mână”, așa că merită să investești ceva timp în a găsi aroma potrivită pentru tine. Ține cont că, din cauza schimbărilor chimice din corp de la anotimp la anotimp și de la un an la altul, ce ți s-a potrivit vara trecută poate să nu ți se mai potrivească acum.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta în alegerea parfumului adecvat:

1. Decide ce familie de arome preferi

Parfumurile sunt de obicei împărțite pe familii sau note. Cele principale sunt cele florale, de fructe, de lemn și cele picante.

2. Gândește-te la personalitatea ta

Parfumul tău ar trebui să reflecte cine ești. Gândește-te dacă ești sportivă, energică, aprigă sau cu picioarele pe pământ și alege ceva care să se potrivească imaginii tale de sine.

3. Acordă-ți timp să cauți

E bine să încerci câteva mostre, pe pielea ta. Nu cumpăra imediat, ci așteaptă să vezi ce crezi despre o aromă când ajungi acasă.

4. Nu testa prea multe arome în același timp

Nu te vei putea hotărî nicodată dacă îți încarci simțurile cu prea multe arome. Trei sau cel mult cinci sunt de ajuns.

5. Cere mostre

Majoritatea magazinelor bune de parfumuri vor avea mostre pe care poți să le iei și să le încerci acasă.

6. Gândește-te la celelalte produse parfumate pe care le folosești

Aroma cremei hidratante, a săpunului, a șamponului pe care le folosești zilnic și cea a parfumului ar trebui să se complementeze, nu să se ciocnească.

7. Documentează-te

Citește și:   Ce fel de mama vei fi în funcție de ZODIE

Dacă vrei ceva nou, fă-ți timp să citești blogurile celor care scriu despre noile apariții.

8. Fii pregătită să alegi mai mult de un parfum
E posibil să alegi 2 au 3 arome care să ți se potrivească în funcție de dispoziție și de ocazie. Nu ține morțiș să îți alegi un parfum semnătură, va fi mai distractiv să ai de unde să alegi.

9. Nu uita de clasici

Parfumurile clasice sunt nemuritoare – sunt bune la ocazii speciale.

10. Întreabă experții

Cei care lucrează în magazinele bune știu care sunt noile apariții și care sunt parfumurile clasice, așa că nu îți fie frică să le spui ce vrei.

 

Citește și: 9 metode prin care deosebești un parfum original de unul contrafăcut

Deşi e mai probabil să găseşti parfumuri false pe tarabe, cei mai mulţi consumatori nu știu că e posibil să le întâlnești și pe rafturile marilor magaine. Cumpărarea parfumurilor contrafăcute nu numai că te poate supăra, dar poate fi și dăunătoare pentru sănătatea ta. Există însă niște semne care te pot ajuta să le depistezi. Iată cum să alegi numai parfumuri 100% autentice.

1. Verifică ambalajul
Folia parfumurilor autentice e de obicei groasă și e impecabilă, ca să se poată lipi bine de cutie. Folia necorespunzătoare e un semn sigur de parfum contrafăcut.

2. Sigilii fără cusur
Dacă ambalajul din plastic al cutiei e sigilat într-un mod neatrăgător, nu e neted sau are prea mult lipici pe el, atunci parfumul nu e autentic.

3. Cartonul
Ambalajele parfumurilor adevărate sunt făcute din carton de calitate, creat pentru a și fixa proteja sticla. Acesta ar trebui să fie alb, nu gri.

Citește și:   10 moduri rapide prin care poți avea sprâncene frumoase

4. Etichetele și inscripțiile
Verifică site-ul producătorului – dacă există chiar și cea mai mică nepotrivire de informații, produsul e contrafăcut.

5. Modelul
Vedem pe rafturile magazinelor parfumuri care seamănă cu cele ale creatorilor faimoși. Nu uita să verifici bine sticla înainte de a cumpăra.

6. Culoarea parfumului
Producătorii faimoși nu folosesc multă vopsea, de aceea parfumul autentic are, de obicei, o culoare pală.

7. Capacul
Capacul unui parfum original ar trebui să fie perfect simetric (dacă nu e creat altfel intenționat, desigur).
8. Numărul de serie

Numărul de serie ar trebui să apară pe partea de jos a sticlei și să nu fie lipit acolo! Acesta ar trebui să fie imprimat și la baza cutiei și să fie, desigur, identic cu cel de pe sticlă.

9. Sticla
Un parfum autentic va avea o sticlă de calitate, cu o suprafață fină. Sticla unui parfum fals e, de obicei, mai falsă și nu foarte precis conturată.

Citește și: 7 secrete care o să-l facă să te dorească

Noi, femeile, tindem să complicăm lucrurile şi să ne gândim prea mult la ce e necesar pentru a face un bărbat fericit. Ne dăm peste cap şi facem orice vrea el, doar pentru a sfârşi singure şi cu inima frântă. De ce? Tocmai pentru că încercăm prea mult să-i facem pe plac și el se plictisește.

Iată câteva sfaturi pentru a-l face să te dorească:

1. Vorbește din priviri

Ochii tăi pot rosti o mulțime de lucruri, așa că folosește asta în avantajul tău. Ei te trădează, indiferent ce ai simți. Nu îți poți ascunde sentimentele decât dacă eviți să-l privești.

2. Râzi la glumele lui (până la un punct)

Citește și:   12 trucuri de machiaj pe care orice femeie trebuie să le știe

Bărbaților le place să fie considerați irezistibil, importanți, dar în primul rând amuzanți. Unul dintre cele mai simple moduri de a-l face să fie obsedat de tine e să râzi la glumele lui.

3. Roagă-l să facă lucruri pentru tine

Fă-l să se simtă util, mai ales când vine vorba de lucruri ce implică folosirea mușchilor – precum deschiderea unui borcan sau căratul pungilor de cumpărături. Dacă vrei să fie înnebunit după tine, lasă-l să facă unele din lucrurile de care te poți ocupa și singură.

4. Descoperă-te puțin câte puțin

Nu arăta niciodată totul simultan. Abține-te, femeie! Dacă vrei să fie obsedat de tine, un mod eficient pentru asta e să arăți puțină piele din când în când. Altfel îi vei da totul pe tavă, fără ca el să fi muncit vreun pic.

5. Amână marele eveniment

Abține-te puțin și de la a face sex cu el. Nu numai că ai fi mai vulnerabilă, dar i-ai și oferi ceva important cuiva despre care nu știi dacă va mai fi prin preajmă după aceea. Păstrează-ți demnitatea și lasă-l să se agite puțin.

6. Fă un efort pentru a fi mai frumoasă

Aranjează-te ca o păpușă din când în când. Poartă o rochie sexy și niște tocuri înalte când ieșiți. Aranjează-ți părul și poartă un parfum bun. Niciun bărbat nu-i poate rezista unei femei într-o rochie sexy și pantofi cu toc înalt.

7. Fă-ți mereu planuri pe cont propriu

Chiar dacă nu ai planuri, încearcă să pari ocupată. Bărbaților le plac urmărirea, provocarea. Arată-i că viața ta nu se învârte doar în jurul lui.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Dă-mi like ❤ :