10 lucruri care se întâmplă în orice relație

Timpul își pune amprenta asupra oricărei relații. Dacă sunteți de mult timp împreună e foarte posibil să apară multe schimbări. Unele poate că te sperie sau te deranjează, dar odată ce le înțelegi, devine clar că ele reprezintă doar o nouă etapă a iubirii voastre. Iată câteva lucruri de care fiecare cuplu ar trebui să țină cont:

10. Încrederea este ceva îngrozitor de fragil

Orice relație se construiește pe încredere, iar uneori această fundație pare de nezdruncinat. Acest sentiment este unul periculos și înșelător – încrederea unui partener / unei partenere poate fi pierdută într-o clipă de neatenție.

9. Uneori vă veți plictisi împreună

În filme, cuplul ideal face totul împreună, au interese comune și nu se plictisesc niciodată. În viață însă te interesează mai mult o carte sau o întâlnire cu prietenii decât o seară pe care să o petreci alături de cel drag. Asta nu înseamnă că nu îl / o mai iubești. Nu vă faceți griji și stați separat – reîntâlnirea va fi astfel chiar mai plăcută.

Citește și:   10 motive pentru a-ți începe ziua cu o cafea

8. Nu veți fi mereu de aceeași parte
Chiar dacă acceptați în mod unanim toate deciziile importante, mai devreme sau mai târziu va veni un moment în care nu veți putea fi de aceeași părere. Important e să nu vă supărați și să încercați totuși să rezolvați problema.

7. Copiii și căsătoria nu sunt o decizie, ci un test

Mulți cred, în mod eronat, că o relație va deveni mai puternică dacă e transformată în căsnicie sau că un copil îi va apropia de partener/ă. Adevărul e însă că mariajul și maternitatea / paternitatea doar testează puterea cuplului. Înveți să fii un partener bun și un părinte bun – și să știi că uneori vei da și greș.

6. Nu va exista întotdeauna atracție între voi

Pasiunea sălbatică există numai la început. După aceea viața intimă poate fi una liniștită sau se poate transforma într-o situație complicată. Important e să nu disperați și să nu începeți să credeți că nu sunteți făcuți unul pentru celălalt.

Citește și:   15 reguli esențiale pe care trebuie să le știi când porți bijuterii

5. Fiecare dintre voi se va simți singur la un moment dat

S-ar părea că relațiile și căsătoria sunt opusul singurătății, dar acest lucru nu e mereu adevărat. Uneori te vei simți singur/ă, de parcă nimeni nu te înțelege și de parcă nimănui nu îi pasă de tine.

4. Vei avea îndoieli

„Oare trebuie să divorțăm?” sau „Mi-ar fi mai bine cu altcineva?” sunt gânduri pe care chiar și cele mai fericite femei le pot avea. Nu le acorda prea multă atenție, dacă nu ai motive serioase.

3. Uneori vei simți că nu vă mai leagă nimic

Uneori simți că destinul tău e strâns legat de al celui drag, dar alteori această conexiune pare să dispară. E ceva normal – iar cauza e banala rutină.

2. Vă veți răni unul pe altul

Cuvintele sale te vor răni mult mai tare decât ale oricui altcuiva, pentru că partenerii noștri știu exact, de obicei, care este punctul nostru vulnerabil. Și tu îl vei răni pe el uneori.

Citește și:   12 reguli de bune maniere pe care familie regală trebuie să le respecte încă de la naștere

1. Dragostea nu supraviețuiește de una singură

Importante sunt acțiunile, nu doar sentimentele. Pentru a menține vie o relație trebuie să muncești întotdeauna.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.