10 metode prin care pierzi CALORII fără să te înfometezi sau să te chinui la sală

Pentru majoritatea dintre noi, pierderea în greutate este asociată cu exerciții intense, diete stricte și alte lucruri care nu sunt legate în niciun fel de plăcere. Dar, se pare, este posibil să lupți cu excesul de greutate și cu metode plăcute. De exemplu, în fața televizorului. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să alegi filmul potrivit.

Iată câteva modalități neobișnuite, dar eficiente, de ardere a caloriilor inutile:

1. Cumpărături

Shopping-ul obosește corpul mult mai mult decât pare. În primul rând, o astfel de plimbare, de regulă, nu este o chestiune de o oră sau două și, în al doilea rând, pungile cu achiziții transformă simplul mers pe jos în antrenament pentru mușchii tăi. Cumpărăturile timp de trei ore sunt aproximativ echivalente cu o oră de exerciții pe o bicicletă, estimate fiind 500 de calorii pierdute.

2. Curățenia

Orice muncă din jurul casei poate fi făcută mai plăcută, dacă îți amintești că munca manuală menține o formă fizică bună. O jumătate de oră de curățenie te poate ajuta să scapi de aproximativ 85 de calorii, ceea ce este aproximativ egal cu un antrenament de 15 minute la o presă. Dar o curățenie generală – de aproximativ 2 ori mai mult.

Citește și:   7 lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să slăbești

3. Vinul

Oamenii de știință de la Universitatea Albert spun că un pahar de vin roșu sec poate înlocui o întreagă oră de antrenament în sala de gimnastică. Secretul este că substanțele conținute în băutură accelerează activitatea inimii și productivitatea musculară, iar resveratrolul ajută la transformarea grăsimii albe în maro. Amintește-ți principalul lucru: este vorba doar de un pahar.

4. Cântatul

Cântatul implică mulți mușchi și este un exercițiu bun. Pentru a scăpa de 100 de calorii, ai nevoie de o oră de cântat sau 15 minute intense continue de flotări. Ai acum o scuză bună să ieși în weekend la karaoke sau cel puțin să-i bucuri pe vecini dimineața cu vocea ta în timp ce faci un duș.

5. Somn

Spunându-ți „bine încă cinci minute” după ce sună alarma, îi dai corpului timp suplimentar pentru a pierde mai multe calorii. Potrivit studiului , dacă preferi un somn fără haine, atunci în decurs de o lună cantitatea de celule de grăsime maro și activitatea metabolică a corpului tău va crește semnificativ. Rezultatul va avea un efect benefic asupra siluetei tale.

Citește și:   9 trucuri care te ajută să ai un păr STRĂLUCITOR

6. Donarea de sânge

Potrivit unui studiu realizat la Universitatea din California, predarea a circa 0,5 litri de sânge arde aproximativ 650 de calorii. Aproximativ aceeași cantitate pe care o pierzi la o oră de înot într-un ritm rapid. Totuși, reține că, în primul rând, trebuie să donezi sânge pentru motive întemeiate – caloriile arse sunt doar un bonus frumos.

7. Sărut

Această metodă te va ajuta să pierzi mai mult de 60 de calorii dacă te săruți o oră. Aproximativ aceeași cantitate pe care o poți pierde în 5 minute de jogging rapid . Cu toate acestea, dacă adaugi mai multă pasiune, cifra va crește la 90 de calorii.

8. Râsete

Cercetătorii de la Universitatea Vanderbilt spun că 10-15 minute de râs pot arde 10-40 de calorii. Totul depinde de puterea emoțiilor: râsul reținut duce în mod semnificativ la pierderea mai puținor calorii decât un râs la care te ții de stomac. Aceleași 40 de calorii pe care le pierzi , dacă stai în picioare timp de 10 minute.

Citește și:   7 secrete pentru a slabi rapid

9. Compania bărbaților

Potrivit studiului , în timpul unei mese în compania unui bărbat, femeile aleg în mod inconștient porții mai mici și alimente mai puțin calorice. Acest comportament este explicat prin dorința de a respecta standardele: mai puține calorii – silueta mai subțire – atractivitate mai mare.

10. Filmele de groază

Oamenii de știință spun că, în timp ce vizionezi filme de groază, corpul produce adrenalină, ceea ce reduce pofta de mâncare și accelerează metabolismul, având astfel un efect asupra siluetei tale.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.