10 lucruri pe care trebuie să le știi despre GENELE FALSE

Îți plac genele lungi, pline, dar uneori nu sunt atât de ușor de realizat. Mascara nu îți dă întotdeauna aspectul dramatic pe care îl dorești pentru ocazii speciale, așa că în acele momente îți îndrepți spre genele false. Deși pot fi un pic cam descurajatoare, există o mulțime de trucuri pentru a face ca genele false să funcționeze pentru tine. Mai jos, am prezentat câteva sfaturi și trucuri pentru a obține cele mai frumoase gene false, cu aspect natural- plus câteva lucruri pe care nu le-ai știut despre acest produs de frumusețe delicat.

1. Atingerea prea frecventă a genelor le poate face să cadă: Odată ce le-ai aplicat, ține-ți mâinile departe!

2. Aplică mai întâi machiajul: Când aplici genele false, amintește-ți întotdeauna să aplici machiajul în prealabil. Dacă genele sunt aplicate înainte de machiaj, este posibil să fie dificil să îți pui fardul după.

3. Există multe opțiuni: genele false nu vin doar într-o singură formă sau mărime și există multe opțiuni de alegere. Există gene naturale, genele voluminoase, lungi, scurte și chiar individuale. Indiferent de aspectul pe care îl cauți, există gene false care vor funcționa pentru tine.

Citește și:   10 sfaturi care te ajută să fii mai apropiat de COPILUL tău

4. Reutilizează-le: genele false nu trebuie aruncate după fiecare utilizare. Dacă nu este aplicată mascara, utilizează o pensetă pentru a scoate adezivul și a pune genele înapoi în caseta lor . Atunci când se aplică rimelul, pur și simplu utilizează un produs de îndepărtare a machiajului pentru a curăța ușor genele. Vor fi la fel de bune data viitoare când le vei pune!

5. Nu sunt impermeabile: Deși acest lucru poate surprinde, genele false nu sunt impermeabile. Dă-le jos în cazul în care mergi la piscină.

6. Genele false și extensiile genelor sunt diferite: genele false pot fi aplicate acasă și rămân până când le dai jos. Extensiile de gene, pe de altă parte, trebuie să fie implementate de un profesionist și vor dura mult mai mult. Ele sunt lipite pe genele existente pentru a crea un aspect mai natural, mai plin.

7. Taie genele: genele false nu sunt proiectate să se potrivească perfect fiecărui ochi, astfel încât poți tăia genele cât să se potrivească ochiului tău. Tăierea genelor înainte de aplicarea va face procesul de aplicare mult mai ușor.

Citește și:   7 tipuri de PANTOFI pe care trebuie să îi aibă orice FEMEIE

8. Folosește tehnica în formă de C: Înainte de a aplica, îndoaie genele spre interior pentru a crea o formă C. Astfel vei schimba forma dreaptă pe care o au, făcându-le mai ușor de aplicat, creându-se totodată unui aspect mai natural care să se potrivească liniei ochilor.

9. Adezivul conține latex: pentru majoritatea oamenilor, acest lucru nu poate fi o problemă, dar pentru cei care sunt alegorici la latex da, pentru că pot avea o reacție adversă la aceste adeziv. Când vrei să aplici genele, nu uita să citești întotdeauna etichetele pentru a te asigura că toate ingredientele sunt în regulă pentru tine.

10. Folosește tuș lichid: Odată aplicate genele, unele reziduuri de lipici pot fi încă vizibile. Poți rezolva însă această problemă dacă aplici un tuș negru peste.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.