10 LUCRURI pe care trebuie să le știi dacă ești la începutul unei RELAȚII

Acesta este un articol important pentru tine dacă tocmai ai început o relație și vrei să te asiguri că va merge bine. Astăzi îți vom oferi 10 sfaturi de bază pentru noua ta relație.

1. Comportamentul în public: Discută cu partenerul și află dacă îi place să fie mângâiat în public, sărutat sau luat de mână. Există oameni care se simt incomod în această situație, mai ales la început. Manifestările dragostei tale în public sunt bune, dar atâta timp cât partenerul tău simte în același mod.

2. O zi pe săptămână: Toată lumea este foarte ocupată, dar încearcă să ai minim o zi pe săptămână pentru voi, nu invita pe nimeni altcineva.

3. Respectă timpul liber: La începutul unei relații, într-adevăr dorești să petreci mult timp cu partenerul tău, dar nu investești prea mult în viața privată. Toată lumea are nevoie de timp pentru ei și pentru lucrurile lor. Oferă-ți spațiu ție și partenerului tău.

Citește și:   Ce trăsături te caracterizează în funcție de zodie

4. Viitorul: Ești cu partenerul tău de un timp foarte scurt și dorești să aduci în discuție un viitor împreună. Acesta este un lucru foarte bun, dar ai grijă să nu exagerezi. Spre exemplu, există mulți bărbați pentru care cuvântul nuntă și copiii sunt ca un semnal de alarmă! Bineînțeles, nu e exclus să se întâmple la fel și în cazul unor femei.

5. Prietenii săi: E timpul să îi întâlnești prietenii. Încearcă să te integrezi bine, dar dacă nu reușești sau nu îți plac anumite trăsături ale lor, nu îi spune imediat partenerului. Poate în timp îți vei schimba părerea.

5. Nu uita de prietenii tăi: Poți cădea în capcana de a te concentra prea mult pe noul tău partener și de a-ți uita prietenii. Nu face niciodată această greșeală, deoarece, dacă în cele din urmă, relația ta ajunge la sfârșit, ei sunt cei care vor fi cu tine să te consoleze.

Citește și:   Ce costum de baie ți se potrivește în funcție de zodie

7. Nu ascunde lucruri: Bineînțeles că nu trebuie să-i spui toată viața într-o lună, dar ceva la fel de important ca și faptul că ai o mare prietenie cu fost-ul tău este bine să știe pentru că nu vrei ca într-o zi să vă vadă la o cafea și să devină suspicios.

8. Vorbește clar de la început: Mulți oameni cred că partenerii lor pot ghici ceea ce simt sau vor, în timp ce ei spun exact opusul. Nu fi așa, nu început cu astfel de jocuri psihologice, deoarece ele nu te vor ajuta deloc. Vorbește deschis și clar de la început.

9. Nu mima plăcerea: Dacă faci asta, îți faci în primul rând un rău ție, pentru că partenerul tău va considera că îți place chiar și când nu e cazul și astfel nu

10. Uită de gelozie: Trebuie să te gândești că din moment ce este cu tine acum, te-a ales din alte variante și a avut motivele sale, motive care îl vor împiedica pe partenerul tău să te părăsească. În plus, gelozia exagerată exprimă lipsa de încredere și nu este niciun pericol mai mare pentru atractivitatea unei persoane decât nesiguranța.

Citește și:   7 trucuri pe care trebuie să le știi pentru a-ți îngriji pantofii

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.