10 lucruri pe care trebuie să le faci în fiecare dimineață

Ziua bună se cunoaște de dimineață! Află ce trebuie să faci pentru a deveni mai productiv și fericit!

Majoritatea oamenilor opresc alarma, se dau jos din pat, se îmbracă şi îşi încep ziua fără a avea vreun plan. Tu poți acorda mai multă atenție dimineții, pentru a fi mai productiv și, la sfârșitul zilei, mai fericit. Iată ce ar trebui să faci în fiecare dimineață, până în ora 10:

1. Meditează

Meditația sau chiar simpla respirație te poate ajuta să-ți începi ziua într-un mod mai calm. În loc să te repezi la telefon, stai câteva minute în tăcere. Te vei concentra mai mult, vei avea mai multă energie și vei fi mai optimist.

2. Fii recunoscător!

Începe-ți ziua gândindu-te la lucrurile pentru care ești recunoscător. Asta te va ajuta să nu mai tratezi provocările într-un mod dramatic.

3. Stabilește-ți obiectivele zilei

Dacă faci asta, te vei simți mai productiv. În zorii zilei, stabilește trei obiective pe care le ai de îndeplinit și concentrează-te la ele.

4. Lasă timp liber în program

Citește și:   7 exerciții pe care le poți face stând pe scaun

E important să existe niște timp liber în programul tău, ca să te poți ocupa de situațiile neprevăzute, dacă apar, sau chiar ca să te odihnești.

5. Hidratează-te

Corpul tău e deshidratat dimineața, așa că e important să bei o cantitate generoasă de apă ca să elimini toxinele din organism, ca să nu îți mai fie foarte foame și ca să nu te doară capul în timpul zilei.

6. Întinderi

Include câteva exerciții de întindere a mușchilor în programul tău de dimineață. Acestea îți vor mări flexibilitatea, îți vor îmbunătăți circulația și postura și reduc stresul.

7. Ascultă muzică

Muzica nu numai că te va trezi, dar te va și umple cu energie pozitivă pentru tot restul zilei. De asemenea, te va face să ai o dispoziție bună, îți va mări motivația, performanța și te va face să dormi mai bine.

8. Zâmbește

Când te uiți la baie în oglindă, zâmbește. Îți va influența într-un mod pozitiv atitudinea, chiar dacă e puțin forțat. Zâmbetul te face să pari mai de încredere și un lider mai eficient.

Citește și:   Secretul care te ajută să slăbești de 6 ori mai repede

9. Curăță după tine

Când ești grăbit poate fi tentant să îți lași hainele pe podea, vasele în chiuvetă și gunoiul pentru mai târziu. Fă puțin ordine de dimineață, ca să te poți relaxa când te întorci acasă.

10. Începe cu sarcina cea mai grea

Ziua ta va fi mai productivă dacă scapi mai întâi de sarcina cea mai grea. În plus, vei spune că ziua a fost una bună pe măsură ce lucrurile pe care le ai de făcut devin mai ușoare.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.